Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek a hirtelenharagúság...

Mit tegyek a hirtelenharagúságom ellen?

Figyelt kérdés

Elviselhetetlen módon hirtelenharagú vagyok. egészen apró dolgokon tudok azonnal kiakadni. próbáltam már 20-ig számolni mielőtt megszólalok, de akkor 20-ig számolás után kiabálok.Nem tudom mit tegyek ellene mert általában utána már megbánom hogy kiabáltam.

15/L

2009. dec. 30. 19:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez így aranyos "...de akkor 20-ig számolás után kiabálok". Amúgy ezzel én is így vagyok, de úgyse tudok ellene mit tenni...
2009. dec. 30. 19:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Mikor kiabálsz, valakinek fejbe kéne baszni egy lapáttal. Többet nem kiabálnál. (Akkor sem ha túlélnéd)

Jó, talán elég lenne egy nagy pofon is.

Most biztos azt gondolod hogy durva és érzékelten vagyok. De ez a módszer akkor is 100% hogy beválna.

2009. dec. 30. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!