Lányok nektek melyik a top parfüm?
Figyelt kérdés
Ami igazából ugy árban is megfelelelő (nem a legdrágább). Nekem a Pink Sugar jött be eddig, de most helyette szeretnék valami mást.2014. máj. 28. 01:58
1/9 anonim válasza:
Hát jó lesz, ha váltasz, mert irtó kommersz, tucat illat a Pink Sugar.
2/9 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik, de szeretnék most valami mást, ez a mondat vége is. Ja és szívem ki kéne találnod valami jobb beszólást, mert ez irtó gagyi volt.
2014. máj. 28. 02:42
3/9 anonim válasza:
Nekem Gucci - Gucci (barna kockaüveges), T. Mugler - Alien, Burberry - Body, Chanel - Coco mademoselle, Yves Rocher - So elixir
ezek közül ami nem drága, az az utolsó - sajnos az illata is annak illan el a leghamarabb
Neked ajánlanám szaglászásra a Prada - Candyt, szerintem bejönne :)
4/9 anonim válasza:
Armani - Acqua di Gioa Legjobb!Imádom!
5/9 A kérdező kommentje:
Igen Ismerem a Prada Candy-t, nekem jobban tetszik Prada Candy L'eau változata. Csak sajnos nem engedhetem meg magamnak.
Armani Aqua di Gioa papíron nekem is tetszik, de a börömön olyan mint a döglött halastónak.
2014. máj. 28. 23:36
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Mostanában Givenchy Dahlia Noir-t használok, de ha egyetlen illatom lehet, akkor az a DKNY Women lenne. Én is azt javaslom, hogy sürgősen keress valami kulturált illatot az iszonyatos pinksugár helyett, mert az irtó gáz.
8/9 A kérdező kommentje:
én nem engedhetem meg magamnak a luxus parfümöket
2014. jún. 10. 01:54
9/9 A kérdező kommentje:
és nem tudjátok miss elite-t lehet-e egyáltalán áruházban kapni? és ha igen hol?
2014. jún. 10. 02:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!