Gomba vagy LSD?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb és miért?2009. dec. 30. 15:48
1/14 anonim válasza:
Gomba, jól eltudok lazulni és halucinálni:DD
3/14 anonim válasza:
még egyiket se próbáltam , gáz? :S
xd
5/14 A kérdező kommentje:
Azért kifejthetnétek ;)
2009. dec. 30. 17:48
6/14 anonim válasza:
Én az LSD híve vagyok eleve a világon a legerősebb hallucingén anyag.De sajnos azt kell h mondjam h inkább gomba mivel LSD-ből igen sok kell a kellő hatás eléréséhez,amit bélyeggel nem leht elérni maximum tiszta LSD vagy mikrodottal,másrészt meg nehéz igazi LSD-hez jutni ami tényleg LSD és nem pedig sunshine vagy egyéb szar.Még annyi h a gombába nem halhatsz bele vagyis nem tudod túladagolni :)
7/14 anonim válasza:
DMT. A világ legerősebb enteogénje, ráadásul Magyarországon tonnaszámra terem(Zöld Pántlikafű), lassan itt a szezonja, kivonása pedig nem igényel szaktudást. Nincs flashback, hányás, bad trip. Minden szempontból tökéletes.
8/14 anonim válasza:
04-26 23:25 tól kérdem, hogy ha volnál szíves elárulnád hogy kell kivonni a hatóanyagot belőle?
És a hatásról tapasztalatok?
Előre is kössz
9/14 anonim válasza:
15:49:
Én úgy tudtam az LSD-nek 1 g a halálos dózisa (~200 mikrogramm egy normál dózis) szóval ez alapján legalább annyira nehéz túladagolni mint a gombát.
10/14 anonim válasza:
szerintem is a gomba mert ritkább a bad tip és nem kevernek bele minden szart amit az lsd-be lehetséges...
sokkal erősebb is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!