Hogy juthatok ingyen sok pénzhez?
Tényleg nem vagy semmi!
És azt, hogy esetleg dolgozz, és munkával keress pénzt, miért is vetetted el? Vagy azt csak a lúzerek csinálják?:)
De ugye a bankrabláson még nem gondolkoztál komolyan? :) Ha dolgozol az kevesebb stresszel jár, ugye nem egy leányálom ha egyfolytában ott lohol az ember nyakában a rendőrség..
Ha megtaláltad a módját, akkor légyszi értesíts, engem is érdekel! :)
A nyugdíjalapról meg annyit, hogy mindegy, hogy fizetjük-e vagy sem! Én pl. nem valószínű, hogy megélem, de sokan vannak ezzel így!
A bankrablás egyedül nem menne.
Nem vagyok tagja magán nyugdíj pénztárnak.
Adig kell kihasználni amig még fiatal vagyok.
Egy gazdag ember minden pénzét ellopni.
Ha megtaláltad azt amivel ingyen juthatsz sok pénzzel, akkor nyiss egy önkéntes nyugdíjpénztárat és fizess bele havonta. Lehet jól jön majd még egyszer!
De azért embert ne ölj! Meg hát a lopás is elég durva!
Kezdj el dolgozni és ha sikerül olyan munkahelyet találnod, akkor nem lesz időd ilyen hülyeségeken agyalni!
Tanuld meg a pénzből lesz a pénz!
Te nem vagy komplett :|:\
Bocsika , hogy ezt mondom, de hülye vagy XD
DE ha gondolod, én tudok vmit :) De itt nem mondom el, hanem küldj privibe, és elmondom, h mit és h kell :D;) igaz, h nem sok pénzt hoz, kivéve ha nagyon szorgalmas vagy... de hát ez van. idővel sokat lehet keresni vele. ;)
am. mér is nem akarsz dolgozni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!