Mit tehetek az e-mail reklámok ellen?
régebben létrehoztam egy új e-mail címet, mert az előzőre túl sokminden volt már beregisztrálva, meg a gyerekkori becenevem volt rajta és valami felnőttesebbet akartam... gondoltam fönntartom mindkettőt, egyikre a spameseket regisztrálom ha muszáj, a másik meg fontosabbakra van fenntartva
igenám, csak az új mailcímemet megrohamozta valami szaros spamszórás...
teljes nevű emberektől kapok leveleket (pl kovács józsi, horvát éva) általában hajhullással, merevedési problémákkal és traffipax szűrőkkel kapcsolatban.. mindegyiknek ugyanolyan a felépítése.. egy szöveg (akár hogy közös ismerős mondta, hogy írjon stb...) egy link és még egy kis promóció.. a linkre persze nem mentem rá
a baj az, hogy nem tudom spamnek jelölni, mert minden egyes levél más e-mail címekről érkezik... látszik, hogy nem valós címek, mert olyasmi, hogy "94jozsi_48pkh36"mittudomén.. a @ után meg valami fiktív cégnév amit épp reklámoz
hogy tudnék ettől megszabadulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!