Mennyi az esélye hogy valamit belecsempészett a barátnőm italába? 15/L
Tegnap este átjött 5 barátnőm és egy volt osztálytársam..fiú..buli előtt készülődni.a barátnőm megivott 1 kupica körte pálinkát és egy 2dl kicsi vodka-narancsot. Miután megitta nem bírt magával először.. össze-vissza röhögcsélt meg pörgött ..az adrenalin szintje kb az egekben volt, de rá kb 10 percére leült és nem tudott felállni se. A pupillái kitágultak neki és szó szerint 3an vittük a buliig. Az alapból 20perces út nekünk másfél órába telt. Állandóan beképzelte hogy most fog hányni.. A fiú aki ott volt még őt 5 éve ismere..és tudom hogy ő hozzá tud férni bármilyen illegális szerhez.. fűhöz, droghoz. Egész úton csak azt mondogatta a fiú hogy nincs semmi baja, csak felkeveredett benne a két fajta alkohol. De ezt vagy 1000x elmondta. Állandóan ott téblábolt a barátnőm közelében meg simogatta..
Mennyi az esélye hogy valamit belecsempészett a fiú valami fajta drogot vagy ilyesmit a barátnőm italába???? Vagy tényleg csak felkavarodott benne a pia?
Nem gondolod hogy a csaj magától gyógyszerre ivott?(családi problémák,esetleg ivott még elötte valamit)
Szerintem itt akármi is történt,Te nem tehetsz semmit,barátnőd ha bedrogozták volna akkor hidd el hogy tud róla! De mivel balhét sem csinált,így nincs miről beszélnünk!
Jó régi kérdés, de ha már elolvastam megkérdezem..
Egyáltalán minek indultatok el még bulizni a "kiütött" barátnőtökkel??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!