Vannak itt olyan 'rockerféle' lányok akik, nyáron is hordják bakancsukat?
Figyelt kérdés
irjatok,ha ilyenek vagytok2014. máj. 25. 12:39
1/13 anonim válasza:
Igen én szoktam nyáron is, szerintem rövid gatyával jó ilyenkor is.. de mondjuk az ilyen nagyon dög melegbe nem túl jó
2/13 anonim válasza:
Hát gatyarohasztó melegben nem, akkor a tornacsukám részesítem elônyben.
3/13 anonim válasza:
Én is szoktam, de nem a 14, hanem csak a 8 sorosat.
Bár nyáron inkább szandálos vagyok (gladiátorszandál), de azért elő-előkerül a bakancs is :)
4/13 anonim válasza:
Én szinte csak azt hordom még nyáron is, bár csak hétsorosat :)
5/13 anonim válasza:
Holnap felveszem xĐ meg utána is
rövid gatyával persze mert am megsülnék.
6/13 anonim válasza:
21:31 Holnap nem biztos, hogy rövidgatyával jó lesz, mert elvileg jön egy hidegfront :D
7/13 anonim válasza:
Télleg? nemááár ajjj
köszi am :)
8/13 anonim válasza:
Szia :) nekem most lesz az első nyaram az én Martens-emmel ^^ én tuti,hogy fogom hordani a bakancsom, de nem minden nap! kicsit durva lenne xd 13/L
9/13 A kérdező kommentje:
Akkor én vagyok a ritka madár.........nincs is más amit hordok......
2014. máj. 29. 18:43
10/13 anonim válasza:
néha
de a hőségben egészségtelen állandóan azt hordani, akkor is ha több bakancsod van és azok között váltogatsz
egyik régi albérlőtársam állandóan hordta, de olyan dögszaga volt a bakancsának, hogy csukott ajtó mellett is lehetett érezni, őt mondjuk nem zavarta
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!