Miért mérgeznek minket a levegőn keresztül a helikopterek?
NE is törödgy velük kérdező én ugyan nem érzek vegyszerszagot de, tudom amit tudok.Az eljárást amit látsz Cemtrail.nek hívják,általában repülőkről szorják eképpen: https://www.youtube.com/watch?v=mzc60zl70Gk.
Ezt cáfoljátok meg többiek.
Egy pilóta.
Pilóta a faxom, de nem te. Még a nyolc általánosod sincs meg, te szánalmas hülye.
A videón pedig egy erdő- és bozóttüzek oltására szolgáló repülőgépet látsz.
Az igen, írni nem tanítanak abban a pilóta iskolában?
"Cemtrail.nek " "NE is törödgy" "repülőkről szorják"/naná, majd vízibiciklikről/
Elég hiányos ott a képzés. Ahova én jártam sokkal jobb volt.
Egy főpilóta.
Kérlek ne vesszetek össze az én hülye kérdésem miatt! Én hiszek a pilótának, mert elvileg olyan fentről vizet felesleges lenne szórni, ezért maradt a vegyszer...
A másik, hogy vajon melyik ország csinálhatja ezt? Én az USA-ra tippelek, a hatalomtól, meg a sok pénztől azt hiszik Istent játszhatnak, és válogatás nélkül irthatják az ártatlan népet, népeket!
https://www.youtube.com/watch?v=gImG8sHLKjE
Tessék. Kedves nagyon okos, agymosott, mátrixban élő emberek. :) Ennyit erről, aki nem hisz semmilyen összeesküvés elméletben, ideje lenne..
"súlyosan befolyásolja az éghajlatot, hozzájárul a globális felmelegedéshez, csökkenti a mezőgazdasági terméshozamokat, erdők kiszáradását, kórokozók szaporodását okozza."
És akkor felmerül a kérdés: mi értelme lenne ennek az egésznek?
Gondoltam hogy nem lesz érdemi válasz, de azért pár sor mellébeszélést még vártam volna.
" az idei nyár az elmúlt 200 év leghűvösebbike lehet"
Ez a 2013-as évre vonatkozott az általad említett blogon, ahhoz képest elég meleg nyarunk volt és megdőlt pár melegrekord is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!