Eddig mennyi az iwiw képhozzászólás a rekord?
Figyelt kérdés
Nekem már 5000 van, érdekelne h más is elkezdte-e már:D2009. dec. 29. 21:11
2/7 anonim válasza:
Sztem a legtöbb annak a kisebbséginek volt, akit a Marian Cozma meggyilkolásával gyanúsítottak/-tanak. Mindenkinek volt hozzá egy kedves szava. De amúgy te ki vagy, ha szabad kérdezni?
3/7 A kérdező kommentje:
15/L
2009. dec. 29. 21:26
4/7 A kérdező kommentje:
és ott mennyi volt összesen?
2009. dec. 29. 21:27
5/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, de nagyon sok. Csak hát ugye már nem lehet megnézni... de megeshet, hogy 5 ezernél több volt, sőt szerintem biztos.
6/7 anonim válasza:
De úgy értettem, hogy ennyi ismerősöd van, vagy csak ott beszélgettek a haverjaiddal? Vagy nem lehet megnézni? 0:-)
7/7 A kérdező kommentje:
egy éve irogatunk oda hol többet hol kevesebbet:D mert külön suliba járunk, de mindig ott kötünk kiXD és hát ott dumálunk, igen :)
2009. dec. 29. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!