Ez szerintetek korrekt?
„Tanár úr, szeretnék Önnel megbeszélni valamit. Hogy ne gondolja azt, hogy érdekből állítok mást, mint ami valójában történt, ezért kérem írja be az egyest nyugodtan a naplóba, nem azért akarok most beszélni, hogy javítsak a dolgozatra kapott érdemjegyen. De mindenképpen tisztáznom kell magamat, mert amit rólam mondott, az nagyon rosszul esett, és nem érzem azt, hogy megérdemeltem volna azt a hangnemet, amit Öntől kaptam, mi több egyenesen igazságtalannak tartom. Ugye, ha jól sejtem a gondja az volt, hogy felemeltem a lapot a padról. Eszembe se jutott, hogy ez bármilyen szempontból problémás lenne, hogy ezt akár lehetne „súgásnak” is tekinteni, amit csináltam az teljesen ösztönös volt, így ugye jobban láttam a papírra írtakat. A mögöttem ülőknek nem volt szándékos súgni, már csak azért sem, mert elég rossz a viszonyom az osztály egészével, amire Ön még most rá is tett egy lapáttal. Mondjuk azt nem tudom, hogy mennyire kell sasszeműnek lennie a mögöttem ülőnek, hogy egy méterről el tudja olvasni a kézírásom, úgy hogy közben óhatatlanul is mozgatom a lapot. Bár igazából ez lényegtelen kérdés, mint mondtam a jegyemen nem szeretnék változtatni. Önt is megértem, az adott helyzetben lehetett ezt úgy is értelmezni, ahogy értelmezte, így érthető az, ahogy az adott helyzetben reagált. De szükségét éreztem, hogy elmondjam, hogy ebben az esetben most tévedett, ebben az esetben ártatlan voltam, és ami nagyobb gond, most emiatt negatívabban ítél meg, mint amire rászolgáltam. Sok hibám, hiányosságom van, ha az alapján ítél meg, akkor az helyénvaló, de kérem, hogy ez az eset ne legyen alapja a rólam kialakult képben. Köszönöm…”
> Sokszor úgy gondolom hogy jobb lett volna ha meg sem születtem volna.
Ez egy iskolai probléma, neked itt és most húsba vágóan fontos, de az egész életedet nézve bagatel dolog, a nyár végére már emlékezni is alig fogsz rá. Amúgy ha nagyon rossz úgy általában a helyzet, az is orvosolható, pl. iskolaváltással. Ha mindenhol ugyanúgy kirekesztenek, akkor esetleg azt is meg lehet fontolni, hogy esetleg a te készülékedben van a hiba, mert ha ez így van és megtalálod, akkor módodban áll változni, változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!