Értelmes kérdések kérdése:
Mit gondoltok? Mit ajánlotok? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
1,5 éve edzek kb fél éve kezdtem el táp kiegeket szedni,szedtem jumbo professionalt,creatin caps-ot,Carb f-et,és 100% whey proteint,jelenlegi ederményeim: fekvenyomás kb 65kg a széria (elég gyenge szerintem),felhúzás 90kg szériába,váltott karú bicepsz 22,5 szériába,csak a főbb dolgokat írtam le,jelenleg 95kg körül mozgok hasam elég nagy mert minden felesleg oda jön,sokan mondták hogy rengeteget izmosodtam de én nem vagyok magammal megelégedve hogy őszinte legyek...már tömegelek egy ideje,elég jól megy most étrend nincs csak figyelek hogyha van alkalmam olyan kaját enni aminek sok a szénhidrát és a fehérje tartalma akkor azt eszem,kiváncsi vagyok a véleményekre2014. máj. 23. 20:19
1/2 szántóvető válasza:
sport-testépítés rovatot ajánlom.
2/2 anonim válasza:
Ha nem vagy megelégedve magaddal akkor szteroid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!