Internetes és írói álnevet lánynak?
Figyelt kérdés
Internetes és írói álnevet szeretnék, ami lehetőleg japán és illik rám. A régi Sárababa volt, de már meguntam.
Korom 13. Csillagjegyem kos. Nagyon jellemzőek rám a hangulat-ingadozások. Egyszer csendes vagyok, visszahúzódó, szomorkás, másszor pedig hiperaktív, hülyéskedő, vidám. Nem veszek zokon könnyen dolgokat, de felidegesíteni nagyon könnyű. Zenét tekintve főleg visual keit hallgatok. Konkrét stílusom nincsen, szinte mindig van rajtam fekete.
történeteim: Szomorkásak, aztán vagy happy end, vagy nem. Általában shounen ai, vagy valami, amiben a karakterek szenvednek. Nem állnak távol tőlem a misztikus dolgok sem.
Előre köszönöm a válaszokat!
#írói álnév #internetes név
2014. máj. 23. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!