Nyertetek már valamit életetekben?
Figyelt kérdés
Bármit, bárhogy, pl. pályázaton vagy szerencsejátékban. Vagy bárhol.2009. dec. 29. 19:58
3/12 anonim válasza:
Én amikor kicsi voltam, és oviba tombola volt, ha vettünk három tombolát, vagy négyet, akármennyit, azon mind nyertünk, főleg ilyen nagyobb, értékesebb ajándékokat. Azóta soha semmit, főleg nem tombolán, emlékszem egyszer nyertem hetedikben egy 20 forintos csokit.
4/12 anonim válasza:
Kaparós sorsjegyen 500 Ft-ot. :)
5/12 anonim válasza:
Rejtvényt szoktam beküldeni a nők lapjába.2* újságelőfizetést.
7/12 anonim válasza:
sorsjegyen 5000, 10000, 50000 ft-t 5ös lottón 3ast. Coca-colával, mobiltelefont. Slágerrádióban rengeteg pólót, szájzuhanyt.És még rengeteg mindent.Philips energiatakarékos égőkkel 1 turmixgépet és 3 azaz három teafőzőt.
Rengeteg nyertem és teszek is érte.
Érdekes, hogy rejtvényt is sokat küldök be, de azzal még sosem nyertem.
8/12 anonim válasza:
előző vagyok.ja a gyerekem meg örökölte, a sikersorozatot és már 2 x nyertük meg az iskolai tombolán a fődíjat.
9/12 anonim válasza:
Én kaparós sorsjegyen nyertem 100.000 forintot. Eddig sajnos csak egyszer. :DD
10/12 anonim válasza:
Én egyszer megnyertem kiskoromban az iskola tombolát.. hű, de boldog voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!