Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért kerül a szerencse?

Miért kerül a szerencse?

Figyelt kérdés
Tudom, h a "szerencse" mint olyan nem létezik, legalábbis nem hisz mindenki benne. De hogy lehet az, h én sosem nyerek semmit, minden jó dologról lecsúszok, egyszerűen nincs szerencsém. Nem vagyok ilyen varázslóhívő, de ez valami átok? :D soha nem volt még szerencsém semmiben...
2014. máj. 23. 09:07
 1/2 anonim ***** válasza:

'Nem vagyok ilyen varázslóhívő, de ez valami átok? '

Igen. Masokat, a korulmenyeket, a 'szerencset' hibaztatni a sajat sikertelensegedert valoban a konnyebb ut, inkabb tegyel erte magad, hogy ne igy legyen.

2014. máj. 23. 09:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Mert alapvetően nem a szerencsében kell bízni, hanem magadban, hogy sikerülni fog, te magad elhidd, hogy képes vagy megtenni, elérni dolgokat. Kell egy alapvető magabiztosság. Ha úgy állsz hozzá a dolgokhoz, hogy neked márpedig nem fog sikerülni x dolog, mert sosincs szerencséd, akkor nem is fog sikerülni. Mert akaratodon kívül úgy cselekszel, tudat alatt úgy viselkedsz, hogy elkönyveled hogy nem fog menni, így nem is fog. Ezen kellene változtatnod.
2014. máj. 23. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!