Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyit keres egy történész?

Mennyit keres egy történész?

Figyelt kérdés
Mindegy hol hol de úgy kb

2014. máj. 22. 17:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy szerinted mit csinál egy történész?
2014. máj. 22. 17:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt tudom!Levéltárakban és egyetemeken kutat és keresi a múlt hibáit és figyelmeztet, hogy még egyszer ne csináljuk meg!De ez már a második kérdésem amikor a válaszolók újra csak más érdeklődnek én kérdezek csezdmeg!
2014. máj. 22. 17:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Hű, de kultúrált vagy...

Csak azért kérdeztem, mert akkor felvilágosítalak: ebből így senki nem él meg. Kutatni szakértők úgy tudnak pénzért, ha erre elnyernek pályázatot, ösztöndíjat (havid százezres, vagy egy összegben milliós tételek ezek, de utóbbiakat több emebr kaphatja meg). Mivel viszont ez nem sűrűn történik meg, aki kutatással foglalkozik, főidejében mással foglalja el magát, leginkább egyetemi/főiskolai oktatóként dolgozik. Feltehetően esélye sem volna pályázatra, ha nem tenné ezt.

2014. máj. 22. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!