Akkor most tényleg "ciki" vagyok?
Az egyéniség sosem ciki, a tömeg a gáz, aki kinéz. Arról nem is beszélve, hogy a mai 14 évesek a seprűhajukkal, meg a Dzsúsztiin Bíbörükkel nehogy már rosszul érezd magad, ha egy rakat ilyen idióta cikiz. :D
Az informatika meg királyság, bár én annyira nem értek hozzá. Engem is anno kinéztek ált. iskolában, csak engem azért mert Rap-et hallgattam, és a fizikát szerettem. (szóval hasonló végülis. :D), de ki nem szarja az összeset. Ha belegondolok, hogy most érettségizek, azok közül a barmok közül meg néhány még mindig hatodikos... :D
Igazából lehet, hogy egy értelmetlen katyvasz amit írtam, csak fáradt vagyok. De most már elküldöm, ha már összehoztam. Mindenesetre oda akartam kilyukadni, hogy nem vagy ciki egyáltalán, ha esetleg nem sikerült belevinnem az üzenetet a szövegbe.
Kedves utolsó,
nem, képzeld el cseszettül zavar, hogy még az anyám "poénból" fiamnak hív. Az apám lekockáz, a nagyapám mondja, hogy igen látszik h a fél életem a gépem előtt ülöm mert olyan fehér a bőröm.. A "vicces" osztálytársaim folyton mondogatják h "ez az a csaj akinek nincs élete"..
Szóval rohadtul nem, csak kíváncsi voltam h tényleg mindenki így gondolja-e..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!