Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Akkor most tényleg "ciki" vagyok?

Akkor most tényleg "ciki" vagyok?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, és nemrég kérdezték,hogy miket szoktam csinálni szabadidőmben, én meg mondtam,hogy én nem igazán olyanokat csinálok mint az "átlagos" lányok, én inkább reggel felkelek, beülök a gép elé minecraftozni/wowozni,lolozni/ egyéb játékokat játszani akár megállás nélkül 5 órán át(tudom nem túl egészséges, de én ezt szeretem csinálni,bár nem hagyom el magam,és elhízott se vagyok..sőt..) és akkor máris jöttek a lenéző tekintetek h én nem is lány vagyok, meg kocka,stb..Meg,hogy én infóversenyekre járok, érdekelnek az informatikai dolgok, valamennyire értek is hozzá.. Én inkább infós dolgok olvasgatásával,tanulásával stb,minthogy ezeket a szar tiniműsorokkal rohasszam az agyam.. Hangmérnök szeretnék lenni majd.. Informatikai gimibe jelentkeztem,-fel is vettek.. És mindenki emiatt csesztet.. Szerintetek is gáz vagyok akkor...?
2014. máj. 21. 21:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Készülj fel kb. 25 kiéhezett 16-8 éves élettelen kocka privát üzenetére, akik könyörögnek majd neked, hogy legyél az úrnőjük. Lányok között lehet hogy ciki, a fiúk nagy részének ha ezt így elmondod, akkor a gatyájába élvez örömében.
2014. máj. 21. 21:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja és még abba is belekötöttek, hogy dubstep,electro,techno féle zenéket hallgatok..Egyenesen undorral néztek rám..
2014. máj. 21. 21:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy ciki. Valósítsd meg az álmaidat.
2014. máj. 21. 22:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
2014. máj. 21. 22:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Az egyéniség sosem ciki, a tömeg a gáz, aki kinéz. Arról nem is beszélve, hogy a mai 14 évesek a seprűhajukkal, meg a Dzsúsztiin Bíbörükkel nehogy már rosszul érezd magad, ha egy rakat ilyen idióta cikiz. :D

Az informatika meg királyság, bár én annyira nem értek hozzá. Engem is anno kinéztek ált. iskolában, csak engem azért mert Rap-et hallgattam, és a fizikát szerettem. (szóval hasonló végülis. :D), de ki nem szarja az összeset. Ha belegondolok, hogy most érettségizek, azok közül a barmok közül meg néhány még mindig hatodikos... :D

Igazából lehet, hogy egy értelmetlen katyvasz amit írtam, csak fáradt vagyok. De most már elküldöm, ha már összehoztam. Mindenesetre oda akartam kilyukadni, hogy nem vagy ciki egyáltalán, ha esetleg nem sikerült belevinnem az üzenetet a szövegbe.

2014. máj. 22. 00:54
 6/8 anonim válasza:
Szerintem tedd le az M-es jogsit, és vegyél egy Simsont. Akkor aztán tényleg az összes 14-16 éves srác érted fog sírni! Gondolom, te is jól tudod, hogy nem vagy ciki, csak másoktól is hallani akartad.
2014. máj. 22. 21:21
 7/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,

nem, képzeld el cseszettül zavar, hogy még az anyám "poénból" fiamnak hív. Az apám lekockáz, a nagyapám mondja, hogy igen látszik h a fél életem a gépem előtt ülöm mert olyan fehér a bőröm.. A "vicces" osztálytársaim folyton mondogatják h "ez az a csaj akinek nincs élete"..

Szóval rohadtul nem, csak kíváncsi voltam h tényleg mindenki így gondolja-e..

2014. máj. 23. 22:22
 8/8 anonim válasza:
#6 vagyok, és egyébként sok ilyen fiús lány van még, max. eddig te nem találkoztál sokkal! Örülj neki, hogy te egyszerűbben fogsz majd pasikkal ismerkedni, mint más csajok. Megtalálod a hangot, lesz közös téma, érdeklődési kör, programok. Nem fogsz azon stresszelni, mint sok más csaj, hogy hogyan szedj össze egy pasit, meg aztán hogyan tartsad meg. :) Pasiként nézve egyszerűen áldás a típusod! Tényleg, ha még mondjuk motoroznál is... Sok pasi keres pasisabb barátnőt, hidd el! A szüleid látni fogják majd, hogy találsz magadnak társaságot, és hogy kicsit sem leszel ciki!
2014. máj. 24. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!