Van arra valami szabály, hogy egy cipőt mennyiszer cseréltethetek ki?
Figyelt kérdés
Szóval van ugye a fél év garancia a cipőkre, ha valami sérülés, vagy baja lesz akkor fél éven belül köteles a pénzt visszaadni és ha én szeretném akkor +levásárolhatom" ott más termékre. Nem tudom ki hogy van vele, de nálam a kínai cipők főleg ezek a tavaszi topánkák max 2-3 hónapig bírják. Vissza is vittem életembe először, mert nagyon berágtam rájuk. 2 hét alatt sz@rrá ment az egész. Arra gondoltam, ha a pénzemért ilyen "minőséget" kapok akkor odaszokok és 2-3 havonta mindig lesz eg új cipőm. Valaki csinálja ezt? Van valami megkötés, hogy egy üzletbe mennyi panasszal lehet menni?2014. máj. 21. 17:43
1/1 kbija válasza:
Szerintem akárhányszor visszaviheted ha gyártási hiba történt pl ragasztás, varrás elengedte..... de ha nem pl. belerugtál az aszfaltba és feljött az eleje vagy ráburítottál festéket, fociztál benne, vagy mit tudom én akkor és észreveszik hogy te vagy érte a hibás akkor nem cserélik vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!