Tudtok ajánlani egy jó animét?
Eddigi életem során nagyon sok animét néztem végig és kicsit kétségbe vagyok esve mert semmi ötletem nincs , hogy mit nézzek , szóval megköszönném ha valaki mondana egy jó animét esetleg leirást , hogy miről szól :)!
És itt vannak azok az animék amiket eddig végignéztem , hogy könnyebb legyen:
Fairy Tail , Bleach , Soul Eater , Naruto , Naruto Shippuuden , Yuyu Hakusho , Dragon ball-Z-GT , Digimonok Az Új Kaland , Death Note , Fullmetal Alchemist-Testvériség , Kilari , D.Gray man , Sword Art Online , GITS , Inuyasha , Gurls Und Pamzar , Soul Eater NOT , Highschool Of The Dead , Búj Búj Szellem , Conan A Detektív , Slayer A Kis Boszorkány , A Kertvárosi Gettó , Vasember .

Nagyon szépen köszönöm , hogy megismertetted velem a mirai nikkit , elképesztően fantasztikus anime!
A vége meg olyan szomorú volt hogy elsírtam magam :D

Orulok hogy segithettem :) nekem is egyik kedvencem lett, a tobbit amit leirtam szerintem azt is nezd meg mert elkepesztoen jok, foleg a Code Geass, Guilty Crown, Steins:Gate, Zetsuen no Tempest.. :)
jo szorakozast :3
Na már az attack on titant is sikerült végig néznem , a grafikája nagyon ott van a szeren :D!
Most a sword art onlinet fejezem be majd jöhet a , code geass

Te valami isten vagy , hálám örökké üldözni fog :O!
Ez a Code Geas Lelouch Of The Rebellion valami fantasztikus anime szinte egy az egyben hasonlít a Death Note-ra ami az egyik kedvenc animém.
Ember annyi jó animét ismertettél meg velem :D!
Nagyon hálás vagyok :D!
Mikor végig néztem a nagy anime legendákat mint a bleach , fairy tail , death note akkor eléggé kétségbe voltam esve , hogy most mit kéne néznem és semmi ötletem nem volt , de mondhatni megmentettél , ezért nagyon hálás vagyok.
Amiket mondtál annak egy nagy részét végig néztem és szinte mind egyik a legfelső kategória.
Most a Strike The Blood animébe kezdtem bele remélem az is van olyan jó mint ezek :D!
Noragami, Gun Gale Online ( a SAO folytatása ^^ ), Black Bullet, Elfen Lied, Toradora,Oda Nobuna no Yabou, Ino X Boku SS, Blood Lad, Chuunibyou demo Koi ga Shitai!,Nyan Koi, Fullmetal Alchemist Brotherhood,Akuma no Riddle, Date a Live,Tasogare Otome x Amnesia, Tonari no Kaibutsu-kun,Kimi ni Todoke, Ryuugajou Nanana no Maizoukin, Accel World, Unbreakable Machine Doll, Sakurasou no Pet na Kanojo, Nana, IS: Infinite Stratos, Shakugan no Shana,Guilty Crown, WataMote, Mirai Nikki, Lovely Complex, Ghost Hunt, Ao no exorcist, Black Rock Shooter.
És még rengeteg ehhez hasonlót tudok küldeni, ha érdekel, és tetszenek! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!