Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudtok ajánlani egy jó animét?

Krisztosz10 kérdése:

Tudtok ajánlani egy jó animét?

Figyelt kérdés

Eddigi életem során nagyon sok animét néztem végig és kicsit kétségbe vagyok esve mert semmi ötletem nincs , hogy mit nézzek , szóval megköszönném ha valaki mondana egy jó animét esetleg leirást , hogy miről szól :)!

És itt vannak azok az animék amiket eddig végignéztem , hogy könnyebb legyen:

Fairy Tail , Bleach , Soul Eater , Naruto , Naruto Shippuuden , Yuyu Hakusho , Dragon ball-Z-GT , Digimonok Az Új Kaland , Death Note , Fullmetal Alchemist-Testvériség , Kilari , D.Gray man , Sword Art Online , GITS , Inuyasha , Gurls Und Pamzar , Soul Eater NOT , Highschool Of The Dead , Búj Búj Szellem , Conan A Detektív , Slayer A Kis Boszorkány , A Kertvárosi Gettó , Vasember .

2014. máj. 20. 21:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
hat a Mirai Nikkihez sztem nem fogsz hasonlot talalni.. az egy kulon mufaj :D de ha ilyen brutalabbakat akarsz akkor nezz horror animeket.. Elfein Lied, Another, Shiki, Corpse Party, Higurashi
2014. máj. 25. 17:25
 12/20 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm , hogy megismertetted velem a mirai nikkit , elképesztően fantasztikus anime!

A vége meg olyan szomorú volt hogy elsírtam magam :D

2014. máj. 25. 21:50
 13/20 anonim ***** válasza:

Orulok hogy segithettem :) nekem is egyik kedvencem lett, a tobbit amit leirtam szerintem azt is nezd meg mert elkepesztoen jok, foleg a Code Geass, Guilty Crown, Steins:Gate, Zetsuen no Tempest.. :)

jo szorakozast :3

2014. máj. 26. 12:47
 14/20 A kérdező kommentje:
A zetsuen no tempestet most néztem végig és az egyetlen bajom hogy túl rövid lett és kevés volt benne a harc de ettől függetlenül jó kis anime volt főleg hakaze *_*!
2014. máj. 29. 20:16
 15/20 A kérdező kommentje:

Na már az attack on titant is sikerült végig néznem , a grafikája nagyon ott van a szeren :D!

Most a sword art onlinet fejezem be majd jöhet a , code geass

2014. jún. 11. 11:46
 16/20 anonim ***** válasza:
Na, vegre valaki aki ker tolem animeket, es amiket mondok meg is nezi :) Igen zetsuen no tempestben en is hianyoltam a tobb harcot de karpotolt a sok csavar meg a sok okoskodas hogy most melyik oldalra alljak :D Attack on Titan is eleg jo.. a Sao-t nagyon fogod szeretni, 2. evad annyira nem jo, de viszont most jon ki ebben a honapban a folytatasa, 24 reszes lesz :)
2014. jún. 11. 13:39
 17/20 anonim ***** válasza:
a Code Geass meg a kedvenc animem.. szerintem meg a Mirai Nikki-nel is jobb, tuti tetszeni fog :D
2014. jún. 11. 13:41
 18/20 A kérdező kommentje:

Te valami isten vagy , hálám örökké üldözni fog :O!

Ez a Code Geas Lelouch Of The Rebellion valami fantasztikus anime szinte egy az egyben hasonlít a Death Note-ra ami az egyik kedvenc animém.

Ember annyi jó animét ismertettél meg velem :D!

Nagyon hálás vagyok :D!

2014. júl. 1. 11:23
 19/20 A kérdező kommentje:

Mikor végig néztem a nagy anime legendákat mint a bleach , fairy tail , death note akkor eléggé kétségbe voltam esve , hogy most mit kéne néznem és semmi ötletem nem volt , de mondhatni megmentettél , ezért nagyon hálás vagyok.

Amiket mondtál annak egy nagy részét végig néztem és szinte mind egyik a legfelső kategória.

Most a Strike The Blood animébe kezdtem bele remélem az is van olyan jó mint ezek :D!

2014. júl. 14. 08:56
 20/20 anonim válasza:

Noragami, Gun Gale Online ( a SAO folytatása ^^ ), Black Bullet, Elfen Lied, Toradora,Oda Nobuna no Yabou, Ino X Boku SS, Blood Lad, Chuunibyou demo Koi ga Shitai!,Nyan Koi, Fullmetal Alchemist Brotherhood,Akuma no Riddle, Date a Live,Tasogare Otome x Amnesia, Tonari no Kaibutsu-kun,Kimi ni Todoke, Ryuugajou Nanana no Maizoukin, Accel World, Unbreakable Machine Doll, Sakurasou no Pet na Kanojo, Nana, IS: Infinite Stratos, Shakugan no Shana,Guilty Crown, WataMote, Mirai Nikki, Lovely Complex, Ghost Hunt, Ao no exorcist, Black Rock Shooter.

És még rengeteg ehhez hasonlót tudok küldeni, ha érdekel, és tetszenek! ^^

2014. aug. 8. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!