Csak én érzem úgy, hogy visít a rosszindulat az érettségi feladatlapokról?
Figyelt kérdés
Én úgy látom nem arra kíváncsiak, hogy mit tud az ember, hanem, hogy mit nem. Több tanártól hallottam, hogy ez már direkt szivatás, túl sok a diplomás, illetvekell a szakmunkás. Ezt megint nem értem, ebben az országban vagy mérnök kell, vagy operátor. Van egy két szakmám de kint 2-3 ezer eurót kerestem vele, itthon 100 ezret. Most akkor ki és mit akar ?2014. máj. 20. 17:07
1/4 anonim válasza:
100 állásra nem tudunk felvenni 1,000,000 jelentkezőt.
Plusz tényleges probléma hogy lassan nincs aki legyártsa/beszerelje ajtót/ablakot.
2/4 anonim válasza:
Igen, tényleg visít róluk a rosszindulat :D Idén érettségiztem, végig kitűnő voltam, mindent maximálisan próbáltam megcsinálni, ennek ellenére az érettségim mégsem úgy sikerült, ahogy szerettem volna. Sok feladatnál volt olyan érzésem,hogy szándékos szívatás.
3/4 anonim válasza:
Én is ugyanígy érzek. Csak nálunk még a tanárok is ráteszek egy lapáttal.... olyan válaszokra sem adnak pontot, amit a javítókulcs elfogadna....
4/4 anonim válasza:
Ezt nagyon nem értem, mikor még a tanárok is így állnak a dolgokhoz. Elvégre nekik büszkeség lenne, ha az általuk tanított osztály jól teljesít. Nem lehúznia kellene a jegyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!