Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az utcán...

Mi a véleményed az utcán kéregetőkről? Adsz nekik pénzt?

Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 11:23
 1/9 anonim ***** válasza:

háát engem irritálnak.. ha meg nemadok akk meg elátkoznak.. amugy nem nagyon szoktam adni mert vagy tényleg nincs pénz nállam vagy pedig nagy pénz van..

amugy életemben egyszer adtam mert volt nálam épp apró

16L

2009. dec. 29. 11:31
 2/9 anonim ***** válasza:
az,h cigire meg piára költik
2009. dec. 29. 11:38
 3/9 anonim ***** válasza:
72%

én pénzt ritkán adok, inkább kaját adok nekik..hisz arra kérnek nem?:D

egyszer egy részegnek kellett "kajára" adtam neki banánt:D Vicces volt ahogy dőlöngélve eszegette:)

17/L

2009. dec. 29. 11:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem adok.

Alkalmi munkát többször kínáltam már nekik, de mindig visszautasítottak....

2009. dec. 29. 12:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Naná, hogy visszautasítottak! a kéregetésnél jobb "munka" nincs! Nem tudom Magyarországon, hogy vannak a dolgok, de Bukarestben egy kéregető többet keres, mint egy tanár!:))
2009. dec. 29. 12:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Utálom őket,mikor zaklatnak,vissza se szólok semmit,mégis beszólnak,olyan is volt h 1 cigány utánamkiabált mindenféle durvaságot,m nem akartam fizetni vmi gagyi matricáért. Aluljárókba félek lemenni azóta. Elég szomorú h hagyják h idáig fajuljanak a dolgok
2009. dec. 29. 14:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem szeretem őket, engem is irritálnak. Egyszer tesómmal megesett egyen a szívünk, és vettünk neki egy jó nagy kenyeret. Ezek után mit csinált? Utánunk hajította, mondván, neki nem kenyér, hanem pénz kell -.-
2009. dec. 31. 15:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Szent László királyunk a "kóborlást" megtiltotta, mert sok erőszakoskodás és gyilkosság volt.
2009. dec. 31. 18:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem minden kéregető a pia miatt került az utcára....

Én egyszer találkoztam egy idős bácsival, látszott rajta, hogy nem alkoholra költi azt a keveset, amije van...így adtam Neki....

Igaz, több az olyan, aki alkoholista, de mielőtt ítélkeztek, gondoljatok bele, lehet, hogy azért kerültek utcára, mert megszűnt a munkájuk, elvették a házat...stb....

Veletek is, velem is bármikor előfordulhat az ilyesmi, és akkor majd rólunk ítélkeznek így, amikor nincs is igazuk. Gondolom Nektek sem esne jól, ha ilyet mondanának Rátok...

15/L

2009. dec. 31. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!