Szerintettek milyenek lesznek az emberek 100 év múlva 2100-ban?
Figyelt kérdés
Milyen lesz akkor az internet? Mi fog sokkat fejlődni? Milyenek lesz akkor a világ? Tudom hogy nem lehet előre megmondani, de kérlek írjátok le a saját véleményeteket. Igaz akkor már egyikünk sem lesz az élők sorában.2014. máj. 19. 21:03
1/3 anonim válasza:
100 év múlva 2114 lesz!- legalábbis nálunk xDD
2/3 A kérdező kommentje:
Jah igen akkor rosszúl írtam úgy értettem hogy 86 év múlva.
2014. máj. 19. 21:14
3/3 anonim válasza:
Tévedsz! Én 2114-ben még életben leszek. Akkor fogom ünnepelni 157. születésnapomat.
El fogok menni a Rákoskeresztúri temetőbe, s meg fogom mondani doktor Doktor Kováts Achmed Tasziló, hogy elég ostoba volt, hogy feltalálta az örök életet. Mert fel fogják találni.
Internet viszont nem lesz. Meg facebook sem és tévésem és iskola sem. Mindenki dobozban fog feküdni, s az agyára lesz kapcsolva közvetlenül az ultra-multimedia. Nincs torzítás, nincs vételi zavar, nincsenek elromló eszközök. Direktben kapjuk az élményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!