Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Bűncselekmény e?

Bűncselekmény e?

Figyelt kérdés

ma egy gyökér cigánygyereket 1x meglöktem az utcán amiért pofázott

aztán elment feljelenteni ez már bűncselekménynek számít?

mire számíthatok?

2014. máj. 19. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:
egy vállveregetésre
2014. máj. 19. 16:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Esetleg egy cigány csordát !
2014. máj. 19. 17:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Milyen szempontból gondolod relevánsnak azt, hogy cigány volt az, akit meglöktél? Ugye nem csak a Jobbikosok támogató soraiért térdepeltél le? (15-20%-ot tippelek ennek a hozzászólásomnak :D)
2014. máj. 19. 22:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Minden tiszteletem a tiéd. Ez önmagában nem hiszem, hogy bűncselekmény lenne, csak most valószínűleg az fog következni, hogy 20 tanúval igazolja, hogy fél órán keresztül ütötted, vágtad, rúgtad, még azután is, miután földre került és elvesztette az eszméletét. Valamint 20 millió forint nem vagyoni kártérítésre fog perelni, mert az eset óta a szülei nem merik iskolába engedni, félve az újabb rasszista támadástól, valamint azért, mert az elszenvedett trauma miatt éjszakánként bepisil. És a bíróság el is fogja hinni, mert mint tudjuk, ez a népcsoport legendásan híres az igazmondásáról.

Derék srác vagy, de sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy isteni csoda, hogy még nem látogatott meg egy népes horda, mert nem csak a rendőrségen, hanem valószínűleg otthon is előadta a nagyjelenetet.

2014. máj. 19. 22:37
 5/5 A kérdező kommentje:

abból tudom hogy cigány mivel úgy néz ki tehát felismerhető

nem lett volna semmi probléma ha ok nélkül nem kezd el kötekedni akk mentem volna a dolgomra egy szó nélkül

2014. máj. 20. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!