Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Most mit csináljak?

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 00:11
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Szóval az van, hogy lehet, hogy kicsapnak a sulimból.

Igazából megérteném meg minden csak akkor is szarul esik, hogy egyszer hibáztam egy nagyot és tényleg megbántam , mert már máskor is voltak necces dolgaim, de azok inkább ilyen alsós szintre ütöttek de még soha nem bántam meg semmit, mert azt gondoltam az adott helyzetbe nem tettem volna másképp.

Most viszont teljesen megbántam legszivesebben semmissé tenném. Na szóval azt csináltam, hogy egy csávó kért én megvettem neki a piát, őt meg 3 óra múlva vitték detoxba. ÉS annyira szar hogy bármi van én mindig lebukok magamra vállalom és most ez tök sza, hogy megint egsedül vittem el a balhét pedig nem csak én kevertem a szart.

DE ez valahogy bennem van sosem tudtam jó kislány lenni, pedig tényleg próbálkoztam, a mai napig imádkozással fekszek. De egyszerűen sosincs szerencsém.

Na mind1. Igazából most mit tudnék tenni? Reménykedjek hoyg karácsonyi szünet alatt elfelejti az igazgatóság?

Vagy jelentkezzek át másik suliba? Másik 6osztályosba átvesznek?

2009. dec. 29. 00:11
 2/12 anonim válasza:
66%
nyugi,biztos nem felejtik elO,....,O!
2009. dec. 29. 00:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem azt csapják ki, aki teljesen betintázott?
2009. dec. 29. 00:20
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha ez nem az iskolán belül történt akkor szerintem nem sok közük van hozzá. Miből gondolod, hogy kirúgnak? Volt erről szó? Amúgy az a srác mennyi idős?
2009. dec. 29. 00:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

ma már szinte senkit nem vágnak ki, egyszerűen nem engedi a törvény

ha 16 vagy, a szüleid elvihetnek, ha AKARNAK

ha nem akarnak, az iskola nem tehet ki

azért ezzel ne élj vissza, próbálj meg rendes ember lenni

2009. dec. 29. 00:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ki akarnak csapni,és nem akarsz másik suliba menni,menj és ülj le az igazgatóval beszélni,és mondd el,hogy ez a gyerek megkért erre a dologra,barátilag próbáltál segíteni,nem fordult meg a fejedben hogy ilyen hülye lesz a gyerek hogy a detoxban köt ki.Te is ellenzed az alkoholt,stb,stb,és ebből tanultál,soha többet ilyet nem fogsz tenni,és neked nagyon fontos az a suli,nem akarsz új környezetben továbbtanulni.Ha normális,talán kapsz még egy esélyt.Az is igaz,hogy te is hibáztál,de az a csávó se volt normális hogy nem tudta hol a határ az ivásban.Amúgy meg ha te nem vittél volna neki,megkért volna mást erre,így is úgy is ott kötött volna ki...
2009. dec. 29. 00:23
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Amúgy 14 éves. Őt kicsapják év végén. Igazgató mondta, hogyha nem tudunk viselkedni keres nekünk másik iskolát, meg már volt példa hogy kirugtak valakit. Iskolán belül történt, ilyen osztálybuli keretében.

Deén nem merek az igazgató elé állni mert ilyen konzervatív nő, meg minden.

2009. dec. 29. 01:20
 8/12 A kérdező kommentje:
De amúgy el akarok menni, mert az iskola maga szörnyű. 8.-os vagyok és két év alatt semmit nem tanultam. 4-es átlagról lerontottam 2-esre, nincs olyan tárgy amiből tanulnék, mert nem tudok mit,nem tudok hogy annyit. Ezért nem is jelentkeztem központira, mert katasztrófa lett volna. Pedig szeretnék tanulni, csakhát nincsami megkövetelje, amiből meg szeretnék a tanár borzasztó.(tudom a gyerekek szeretik a tanárra kenni, de ez most tényleg így van).
2009. dec. 29. 01:24
 9/12 anonim ***** válasza:

az nem úgy működik, h a diri keres nektek másik iskolát...

annak a másiknak fogadnia is kell titeket, ha nem teszi, a diri csak leshet, mint a bornyú

2009. dec. 29. 12:24
 10/12 anonim ***** válasza:
káposztástésztát
2010. jún. 13. 23:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!