Most mit csináljak?
Szóval az van, hogy lehet, hogy kicsapnak a sulimból.
Igazából megérteném meg minden csak akkor is szarul esik, hogy egyszer hibáztam egy nagyot és tényleg megbántam , mert már máskor is voltak necces dolgaim, de azok inkább ilyen alsós szintre ütöttek de még soha nem bántam meg semmit, mert azt gondoltam az adott helyzetbe nem tettem volna másképp.
Most viszont teljesen megbántam legszivesebben semmissé tenném. Na szóval azt csináltam, hogy egy csávó kért én megvettem neki a piát, őt meg 3 óra múlva vitték detoxba. ÉS annyira szar hogy bármi van én mindig lebukok magamra vállalom és most ez tök sza, hogy megint egsedül vittem el a balhét pedig nem csak én kevertem a szart.
DE ez valahogy bennem van sosem tudtam jó kislány lenni, pedig tényleg próbálkoztam, a mai napig imádkozással fekszek. De egyszerűen sosincs szerencsém.
Na mind1. Igazából most mit tudnék tenni? Reménykedjek hoyg karácsonyi szünet alatt elfelejti az igazgatóság?
Vagy jelentkezzek át másik suliba? Másik 6osztályosba átvesznek?
ma már szinte senkit nem vágnak ki, egyszerűen nem engedi a törvény
ha 16 vagy, a szüleid elvihetnek, ha AKARNAK
ha nem akarnak, az iskola nem tehet ki
azért ezzel ne élj vissza, próbálj meg rendes ember lenni
Köszi a válaszokat.
Amúgy 14 éves. Őt kicsapják év végén. Igazgató mondta, hogyha nem tudunk viselkedni keres nekünk másik iskolát, meg már volt példa hogy kirugtak valakit. Iskolán belül történt, ilyen osztálybuli keretében.
Deén nem merek az igazgató elé állni mert ilyen konzervatív nő, meg minden.
az nem úgy működik, h a diri keres nektek másik iskolát...
annak a másiknak fogadnia is kell titeket, ha nem teszi, a diri csak leshet, mint a bornyú
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!