Külföldiek a gyak-on?
Figyelt kérdés
Találkoztatok már itt olyan kérdéssel vagy válasszal, amin látszott, hogy nem magyar anyanyelvű írta? És ha igen, tudnátok linkelni a kérdést?
Akár úgy is, hogy maga a kérdés nem magyarul van, de én inkább arra gondolok, hogy valaki beszél valamilyen szinten magyarul, de nem anyanyelvi szinten, és mégis aktív az oldalon.
2014. máj. 18. 17:37
1/2 anonim válasza:
Linkelni nem tudok a legutobbit is törölték román volt a nyelvezete és mivel van rá lehetőségem válaszoltam rá románul ( fordító) nézd meg esetleg a közoktatás-tanfolyamok kategóriát ott sok külföldi lehet mivel ide jönnek tanulni.
2/2 anonim válasza:
En nem vagyok magyar talan csak 1 vagy 2 %ban, de vannak masok is akik nem magyarok es hasznaljak az oldalt....nekem tetszik ez az oldal sztem jo kar h nalunk nincs ilyen :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!