Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nagyon lehet...

Mit tegyek? Nagyon lehet ebből nagy baj? Félek.

Figyelt kérdés

Az ugy volt hogy felmentem chatroulettre mert unatkoztam. (a chatroulette az egy program amibe random idegen emberekkel skypeolsz.) És kiadott egy magyar fiút. Beszélgettünk egy kicsit de nem kapcsoltuk be a kamerát. Aztán mondta hogy kapcsoljam be a kamom, és én bekapcsoltam. Azt mondta hogy szép vagyok. És azt is hogy sok a ruha...Én mondtam neki hogy pont elég. Erre õ azt mondta hogy nem kedvel. Mert amugy azt akarta hogy mutassam meg neki a magam melltartoba. Beszélgettünk még egy fél órát, mialatt 1-2-szer mondta hogy vegyem le a felsõm. Nem vettem le. Mondta hogy bejövök neki. Én meg mondtam neki hogy biztos minden lánynak ezt mondja akit kiad. De azt irta hogy nem, mert akkor már tovább ment volna. Amugy helyes mert láttam rola 3 képet, és nem fake. Na a lényeg hogy megkerestük egymást skypeon. Ott folytattuk a beszélgetést, és és hülye fejemmel belementem hogy majd megmutatom magam. Azt mondtam neki hogy majd holnap. És eljött a nap. :( Mit csináljak? Ha rám ir ne irjak vissza neki? (de mondta hogy ne bassz am õt át. De amugy kedves velem)

Bocsi jo sokat irtam, és köszönöm aki vette a fáratságot és elolvasta. S.O S.

2014. máj. 18. 15:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Komolyan ilyen szöveggel már el lehet érni valamit, hogy "bejössz nekem"?

Küldd el neki ezt: Fénykép melltartóban :D

[link]

2014. máj. 22. 23:32
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :) Utolsó válaszoló, az a kép nagyon nagy! xDD :DDD
2014. máj. 27. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!