Hogyan tanulhatnám meg az angolban az alapokat?
Figyelt kérdés
Na az a helyzet , hogy én már 9 éve tanulok angolt , de sajnos általános iskolában elég rossz volt a tanárom és én se figyeltem annyira az órákon , de mostmár nagyon érdekel az angol és megszeretném tanulni , szeretnék belőle nyelvvizsgázni. Arra jöttem rá , hogy igazából megy az angol csak nekem az alapokkal van a baj. Az igeidők annyira nem mennek és egy kérdést is nehezen rakok össze. Szóval az ilyen alap dolgok jelentenek nekem porblémát. Hol tudnám ezt újra átnézni és jól megtanulni?2014. máj. 18. 11:24
1/4 anonim válasza:
Van egy olyan oldal, hogy duolingo :) én is ott tanulok, szerintem jó, de a magántanár hasznosabb
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi , már ki is próbáltam! :)
2014. máj. 18. 13:42
4/4 A kérdező kommentje:
Igen , elég jó!:)
2014. jún. 16. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!