Hogy menthetem el Paintbe azt a művem amit Gimpbe csináltam?
Szerkesztettem pár képet a Gimppel. Rámentem a mentés gombra, kiválasztottam egy nevet vagyis a képnek. De érdekes, nem is menti el. Hogyan lehet Paintbe beileszteni ugy hogy pl fellehessen rakni facebookra? Nekem ezt irja ki:
C:/Users/ultimatee/Pictures/Blueangel.xcf
A Paint nemtudja olvasni ezt a fájlt.Érvénytelen bitképfájl, vagy a formátuma nem támogatott. Na ilyenkor hogy csináljam hogy facere is fellehessen rakni. Mert egy lánynak neki is Gimp 2.8 a van és feltudta rakni. Pedig én sok időket dolgozom ezekkel és nem akaromk kidobni. :/
A mentéssel a projectfájlt mented el, amivel egy szerkeszthető dokumentumot kapsz, nem pedig egy képet.
A képmentéshez az Exportálás lehetőséget kell választani a mentés helyett, és ott már képformátumokba is lehet menteni.
Hogy gondolod?
Mármint Gimpbe csináltál egy képet és elmentetted a GIMP kiterjesztésébe?
Mert azt az életben nem rakod bele a Paintbe...
Ha viszont exportálod JPGbe akkor már Painttel meg tudod nyitni és el is tudod menteni :)
Ha valamit nem értessz csak szólj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!