Mi lenne ha az emberek?
Figyelt kérdés
Belegondoltál már abba, hogy milyen lenne az élet, ha minden lány egyforma külsővel rendelkezne és minden fiú ugyanúgy nézne ki? Vagyis csak belsőleg különböznének egymástól az emberek. (a fiúk és lányok természetesen nem lennének egyformák) :D
Bocs a hülye megfogalmazásért, de máshogy nem megy. :-)
2009. dec. 28. 21:22
2/7 anonim válasza:
Osszekevernem a pasimat apummal, mert elvileg a lanyok mindig olyan part valasztanak akik belsoleg hasonlit az apjukhoz...
3/7 anonim válasza:
akkor aki ügyes hangutánzó annak sok nő meg lehet
4/7 anonim válasza:
Nahát, én régebben sokszor gondolkoztam ezen. És szerintem sokkal jobb lenne a világ. :)
5/7 anonim válasza:
nem! a világ pont így jó!!!!!!!!!!!!!
6/7 anonim válasza:
Nem lenne jó. Mert nekem pl nem ugyanaz a pasi a helyes, mint xy-nak. Akkor kinek az ízlése alapján lenne az ideális nő/férfi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!