Barátkoztál már valakivel össze ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 21:03
11/20 anonim válasza:
Igen, e-mail-en azóta is tartjuk a kapcsolatot. Én 15 éves vagyok, ő 25 (ha jól emlékszem).
12/20 anonim válasza:
ez nem msn ... de ha vki (csaj) dugni akar azzal szívesen ismerkedek 22f :P:D
13/20 anonim válasza:
darth vadertől kérdeztem valamit, és ketten beszélgettünk így a gyak.k.hu-n. nagyon szimpatikus fiatalember. én kérdeztem, ő szívesen válaszolt, de ő nem kérdezett semmit vissza. tulajdonképpen jobb is így, nem szívesen beszéltem volna magamról. tehát részemről úgymond barátság, az ő részéről mi, nem tudom
16/20 anonim válasza:
17/20 anonim válasza:
szia darth vader, nem ez vagyok, hanem a frenetikus. de nem baj, hogy nem ismertél meg, végülis sok mindennel foglalkozol. a vizsgá/i/dhoz sok sikert kívánok. nem könnyű és nem hálás szakmát választottál, nekem felsőfokú intézménybe nem volt bátorságom menni, ráadásul mire leérettségiztem, nagyon elfáradtam emberileg.
18/20 anonim válasza:
Hát, igen remélem sikerülni fog...
Vader
nehéz és unalmas az egész utálom... :(
19/20 anonim válasza:
vader, az elmélet száraz, látszólag nincs benne értelmes élet, de majd a gyakorlat!
egyrészt bele fogsz tanulni, ez miatt szeretni fogod, másrészt egyszer majd megérted, hogy jól tetted, hogy a fiatal éveidet tanulásra pazaroltad, mert később már nem olyan fogékony az agy, ráadásul nem lesz időd tanulni.
tanulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!