Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem károsítja a gitárt ez a...

Nem károsítja a gitárt ez a gitártartó?

Figyelt kérdés
szóval vettem ilyen gitártartó állványt amibe bele kell állítani, és a nyakánál is tarja, szóval így bele neki kell támasztani. és kicsit megijedtem mikor olvasgattam hogy elvileg a gitárt nem lehet nekitámasztani semminek mert idővel elhajlik a nyaka. na most akkor ez hogy van, remélem nem teszi tönkre a gitárom idővel ha így bele van támasztva...hiába kis kínai vacak gitár, nekem fontos. egy klasszikus.
2009. dec. 28. 20:09
 1/2 anonim válasza:
Ez f@szság... a gitár nyak csak akkor ferdül el, hogyha nincs meghúzva a nyakban lévő merevítő pálca és húrok folyamatós húzása hatásaként egy idő után kezd hajolni a húr huzása felé. Ez a merevítő pálca csak elektromos gitár esetén van. (te is megtudod húzni egy imbusz kulccsal, csak nehogy túl húzd !) Semmi baja nem lesz a gitárodnak ebben 100% biztos vagyok (legalábbis nem az állványtól :D)
2009. dec. 28. 20:37
 2/2 A kérdező kommentje:
ez klasszikus akusztikus gitár ebben nincs ilyen merevítő pálca. köszi szépen
2009. dec. 28. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!