Volt már Márk nevű szerelmed?
Figyelt kérdés
Milyen volt ő, meddig tartott, tetszik ez a név????????2009. dec. 28. 19:48
11/13 anonim válasza:
Nekem volt egy Márk nevű plátóim... Ő új oldalát mutatta meg számomra ennek a névnek. Amúgy nem tetszik annyira ez a név, és ha meghallom sem jobb a benyomásom mint mielőtt ismertem a srácot. Annyiban változott a dolog, hogy esetleg már el tudom képzelni másról is hogy lehet "ilyenebb Márk"...
12/13 anonim válasza:
Igen,már az oviban kezdődött :D , egész 4. koromig tartott,de utána már elegem volt és szakítottam.Persze a csókig mindketten túl gyáva voltunk,egyikünk se mert kezdeményezni :)) Amúgy mára már nem vagyunk jóba,nem is besszélünk csak ritkán,de így jobb.:P És nem,nem tetszik a név.
13/13 anonim válasza:
Hát.. úgy emlékszem tetszett nekem egy Márk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!