Fiúk, Lányok! Hova tűnt a Tokio Hotel?
Figyelt kérdés
Már legalább 2010 óta semmit nem hallani rolúk. Hova tűntek? 6-7 évvel ezelőtt a csapból is ők folytak, mindenhol ott voltak. Most meg hírtelen eltűntek de miért? Vagy a Tokio Hotel is divatzenekar volt? Én nagyon bírtam őket, fúú régen mennyire nagy szám volt a Tokio Hotel.2014. máj. 17. 01:18
1/3 anonim válasza:
Tudtommal egy vita miatt feloszlott, de ez nem biztos, mivel ezt csak hallottam. Biztos infót nem tudok róla mondani, csak én így tudom.
2/3 anonim válasza:
nem oszlott fel. dolgoznak az új albumon azt, hogy mikor fogják kiadni titok, de annyit tudni biztosra, hogy ebbe az évben......am ha divatzenekar lett volna akkor 2013-ba nem kapták volna meg a legjobb rajongók díjat.
3/3 anonim válasza:
"am ha divatzenekar lett volna akkor 2013-ba nem kapták volna meg a legjobb rajongók díjat."
De. épp ez a divatzenekar definíciója. Különben is, a rajongótáborért lehet díjat kapni? Mikor valaki egyszer ezt írta valahol, azt hittem, viccel. Nem volt velük bajom, de ők voltak gyerekkorom Justin Biebere, csak nem viselkedtek pofátlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!