Ha van egy telefonszám ami nemet akkor hogy kell hivni?
Itt a kezdő nulla az az előhívó, ami magyarisztánban a 06.
Tehát a te példád németesítve: +49 157 3636 8182
Nem előző!!!!
Magyarország előhívó száma 36, Németországé 49.
EZt megadhatod úgy, hogy 0636 vagy 0649, illetve +36 vagy +49 és utána a többi.
Ne haragudj, #2, de te hülye vagy.
A +36 és a +49 országhívók. Soha nem írsz elé 06-ot. A 06 magyarországi előhívó, a +36 HELYETT használható, kizárólag belföldi viszonylatban.
Ha német telefonról hívod, akkor használhatod a 0157xxx formátumot, de jobb, ha +49157xxx formában mented el, mert így külföldről is hívni tudod.
Külföldről, illetve külföldi SIM-kártyás készülékről kizárólag a +49157xxx módon tudod hívni.
Minden német számot úgy adnak meg itt németországban, hogy nullával kezdődik (ez felel meg a magyarországi 06-nak). A nulla utáni pár (2-5) szám a körzetszám (ami magyarországon pl. 20(telenor), 30(tmobil), 70(vodafon), 1(budapest), stb.
Ezt a bevezető nullát érdemes +49-re cserélni, mikor felírod a telefonba.
Nem sikerült elsőre megérteni, de nekem is kellett három válasz, mire te megértetted. :)
A #2 meg nem tudom, hol él, de ha ő 0636-tal telefonál... biztos nem a Földön.
Van egy német szám
+43 (0) 0664/54-500-21 ezt hogy kell hívni meddig van a telefon szám és a többi alszámok mert így hív va nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!