Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak én gondolom, hogy egyre...

Csak én gondolom, hogy egyre érdemtelenebb "művészek" vannak?

Figyelt kérdés
Nem csak magyar viszonylatban gondolom.A kedvenc színészemről jutott eszembe,bizony már ő is hatvan felé jár....mi lesz,ha ők már nem játszanak,nem énekelnek nekünk?Kikre leszünk büszkék?Lolákra meg Fekete Dávidokra?Mondják,hogy ez a kedvenc színészem meg énekesem,én meg még csak nem is hallottam róluk soha....egyforma arcú,jellegtelen előadók csak,(nem mondom,hogy egytől egyig tehetségtelenek)de nem művészek....Mi lesz így???
2009. dec. 28. 14:32
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
én is így gondolom
2009. dec. 28. 14:47
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Azért vannak még jó művészek a fiatalabb korosztályból is. Egyébként lehet, hogy valakinek meg azok a színészek nem jönnek be, akik neked igen. Ne gondold, hogy a te véleményed meg ízlésed szent.
2009. dec. 28. 14:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Ühüm.Értem én mit mondasz.De pl.tudnál mondani egy olyan tehetségű előadót a maiak közül,mint Deák Bill Gyula?Nem különösebben szeretem a zenéjét,nem azért írtam őt,csak egyszerűen tisztelem.De akkor mondok mást:Szakácsi Sándor.Hol jönnek az újak hozzájuk?Jó,vágom én,hogy majd,ha hatvan évesek lesznek,akkor ők is eljutnak idáig...meg minden...na de hát művésznek nevezni egy Tóth Gabriellát vagy színésznek egy Puskás Pétert.......nem tudom,lehet én vagyok nagyon gyöpös és elvont...
2009. dec. 28. 15:07
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Én is egyre többször akadok ki, amikor valakiről azt írják, hogy SZTÁR, már akkor is, ha egyszer a "Csók és könny" 876. részében ő vitte ki a kukát. Meg, ha elénekelt egy számot egy régi nagy sztártól, akkor már hűdemekkora zenész. Nekem is az a véleményem, hogy túl sokan élnek abból, hogy "sztárokat" csinálnak. Felhígult ez az egész.
2009. dec. 28. 15:09
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem manapság már mindenkit sztárnak neveznek. Túl sok a tehetségkutató, így teljesen felhígul a "mezőny". Azért aki külföldön is sztár lesz, az nem olyan tingli-tangli, mert Mo-n már minden modell meg playmate is "celeb".

Nem tudom, hogy hány éves vagy, de lehet, hogy azért is érzel így, mert te egy más generációhoz tartozol és jellemző az, hogy amikor az ember idősödik, ragaszkodik a generációjának megfelelő előadókhoz, így nosztalgiázik. Ezért van az, hogy egy felnőtt nem tud Miley Cyrus-szel azonosulni, de majd fel fog nőni egy generáció, akik fognak tudni azonosulni vele felnőttként, mert a gyerekkorukra fogja emlékeztetni. Nem tudom, hogy érted-e, hogy mire gondolok. Szóval nem biztos, hogy olyan rossz minden fiatal, csak ha te más műfajt szeretsz vagy más generációhoz tartozol, akkor alapból téged azért nem tudnak ők megmozgatni, és azért látod őket egyformának.

Érdekes, hogy Lolát, FD-t meg hasonlóakat említesz. Nem Dundikát, Győzikét, Pákót, akik művészetileg a lábnyomukba sem érnek az általad felsoroltaknak, mégis sztárnak vannak titulálva, sőt művésznek is.

2009. dec. 30. 12:43
 6/10 anonim ***** válasza:

Egyébként példának felhozhatnánk a múltból pl. Zalatnay-t vagy a Korda házaspárt vagy még ezer ilyen előadót. Őket is már csak a saját generációjuk tartja valamire a múltbéli sikereik miatt. Látod, nem volt a régiek között sem mindenki olyan nagy sztárolásra méltó, mégis sikeres volt. Ez ma is így van. Vannak tehetségek és vannak, akik csak a külsejüknek/protekciójuknak/pénzüknek köszönhetik mindezt. Ez mindig így volt.

Előző

2009. dec. 30. 12:46
 7/10 anonim ***** válasza:

A nagyszüleink már azokat is érdemtelen művészeknek tartják, amikre te azt mondod, hogy "mi lesz ha már nem lesznek"

Ezért nem áll meg a folyamat és lesznek öregasszonyok akik azt mondják, majd, hogy "bezzeg az én időmben."

Bizony az ilyenek így jönnek létre.

2009. dec. 30. 13:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Az lesz ma "sztár", aki a "produkciójával" minél több embert elér. Ezért a minőségi romlás olyanoknál is, akik korábban más munkáikért voltak elismertek. Millió pl. Heti Hetesékből jónehányan (egyedül Hajósból lett "több"), Benkő, Stohl, Falusi Mariann...
2009. dec. 30. 16:54
 9/10 anonim ***** válasza:
A mai "sztároktól" én is teljesen ki vok. Ez azért van mert romlik az emberek minőségi cuccok után való igénye, nézik a győzikét, a nagytöbbség röhög is rajta, stb... én hányok az ilyenektől, amikor feltűnik egy-egy új énekes, megnézem, hátha esetleg jó, am meg tiszta gáz mindegyik. Én is a égieket szeretem, republic, emberek, lapulla társulat (bocs nem tom h kell írni xd)... szal azt ami igazán SZÍNVONALAS!! 13/L
2009. dec. 30. 19:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Én magyar műsorokat nem is nézek, a régiek is borzalmasak.
2009. dec. 30. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!