Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Upc-n kivu melyik szolgaltatot...

Upc-n kivu melyik szolgaltatot lehetne még igenybe venni? Budapest 8. kerulet.

Figyelt kérdés

Mar 5eve a upc-nel vagyunk soha semmi problemank nem volt veluk, se miota elkoltoztunk 7honapja.. Azota szivatnak minket... A honapban is kifizettem 25ezer forintot.. (10300ft a havi szamla) de mar megint hivtak hg kikapcsoljak. Mar annyi szamlat befizettunk de annyi honapja nem is lakunk itt szinte... Bementem de persze mindent megmagyaraztak.. Mar nagyon elegem van beloluk.. Es sajnalom is mert ezelott nagyon meg voltam veluk elegedve :(

Egyebkent Tv+Net szolgaltatast szeretnek, tudtok esetleg mas suolgaltatokat mpndani???

2014. máj. 15. 13:55
 1/6 anonim válasza:
Ha talàlsz valami jót engem is érdekel,én is ott hagyom őket,engem is megszívattak ma,szemét banda
2014. máj. 15. 14:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Majdnem ugyanez a helyzet nálam! A minap jött egy 26 ezer forintos számla! Nem hittem a szememnek, mert állítólag a múlt havit nem fizettem be! Pedig igen! Na mindegy! Szerintem menj át a Digi-hez! Más értelmes nem nagyon van!
2014. máj. 15. 14:13
 3/6 anonim ***** válasza:
2014. máj. 15. 14:15
 4/6 A kérdező kommentje:

Ezek szerint nem csak engem szivatnak.. Diginel most erdeklodtem.. nalunk nem lehet... :(

Az elmult 2 hónapban!! Nem viccelek 3 szor kapcsolták ki.. és visszakapcsolásnál ugya felszámolták a 4ezer forintos dijat, komolyan mondom csak fizetek meg fizetek nekik már nevetséges. Itt lakunk 7 hónapja.. de már több mint 7 havi számlát kifizettem. Nagyon szemetek.. Ja és bementem mikor jött a hivas hogy kikapcsolják, azt mondta a holgy bent, hogyha nem fizetem ki korlátozzák a szolgáltatást. Keményen volt 3db csatorna, m1,m2 meg sport :D Netezni nem lehetett.. hát ennyi erövel azt is mondhatnánk hg kikapcsolták :D

2014. máj. 15. 14:23
 5/6 anonim ***** válasza:

#2: "állítólag a múlt havit nem fizettem be"

Ha befizetted akkor be kell mutatni a postai bizonylatot. vagy átutalásnál a kinyomtatott tranzakciót.

Kérdező, milyen néven fizettél 25 ezret 10300 helyett? Ha jogtalan, akkor lehet menni a fogyasztóvédelemhez.

Itt megnézheted melyik szolgáltató elérhető a címeden: internetet.hu

2014. máj. 15. 15:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Ősruandait.
2023. máj. 30. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!