Hogyan találhatnám meg a helyem?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi legyen a foglalkozzam, mert lehet csak szeszély. Szeretem a lakberendezést, szeretnék sokat utazni, érdekel a tolmácskodás. De nem tudom melyikben vagyok tehetséges. A zenét is szeretem.2009. dec. 28. 12:44
1/9 A kérdező kommentje:
Elnézést: A kérdésemben azt nem tudom mivel foglalkozzam.
2009. dec. 28. 12:45
2/9 anonim válasza:
melyiket szereted jobban?
melyiket birnád egész életedben csinálni?
3/9 A kérdező kommentje:
Éppen ez az egész életemben bizonytalan személy voltam, és nem tudom.
2009. dec. 28. 12:53
4/9 anonim válasza:
Tanulj lakberendezést és tolmácskodást, közbe járd be a világot!
Nem muszáj 1 munkánál leragadni
5/9 A kérdező kommentje:
Lehet egyszerre a kettőt tanulni?
2009. dec. 28. 19:00
6/9 A kérdező kommentje:
Hol lehet elhelyezkedni mint tolmács?
2009. dec. 28. 19:04
7/9 anonim válasza:
Lakberendezést okj-s tanfolyamon lehet tanulni, viszont tolmácskodást egyetemen is, valamelyik nyelv szakon. Keress olyan tanfolyamot, ami hétvégente van, így marad időd hétköznap az egyetemre járni, vagy max. oda levelezősre jelentkezel.
Egyébként tolmács lehetsz 1 vállalatnál, ahol külföldiek is vannak, és nem értik egymást. Persze ehhez ne az angolt vagy németet válassz, amit manapság mindenki tud, hanem pl japánt. Azzal biztos kapsz munkát.
8/9 A kérdező kommentje:
És egy olyan egyetemen ahol tolmácsnak lehet tanulni, milyen feltétellel vesznek fel valakit?
2009. dec. 29. 11:37
9/9 A kérdező kommentje:
A nyugat-magyarországi egyetemen van tolmács szak?
2009. dec. 29. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!