Mit csináljak, ha nem tudok táncolni?
Figyelt kérdés
Meghívott az egyik osztálytársam szilveszterre diszkóba,lenne is kedvem elmenni,csak az a gáz,hogy még sose voltam buliba,és nem is tudok igazán táncolni:(Most mit tegyek?Mégse mondhatom neki azt,hogy nem megyek,mert nem tudok táncolni....olyan darabosnak érzem magam,amikor próbálok táncolni:SMeg lehet tanulni vhogy a diszkó-táncot?vagy inkább el se menjek?
15/lány
2009. dec. 28. 10:23
1/3 anonim válasza:
mindenki tud táncolni. menj el a buliba. olyan sokan lesznek és részegek, nem azt fogják nézni hogy te hogyan táncolsz. amúgy meg engedd el magad, mert ha görcsölsz az majd meglátszik a mozgásodon. figyelj mások hogy táncolnak.szilverszterig gyakorolhatsz otthon a 4 fal között. hívd el barátnődet hozzátok és gyakorolhattok együtt :) jó buli lesz:)
2/3 anonim válasza:
ehhez sok mindent én már nem is tudnék írni, csak annyit esetleg, hogy nézd meg hogy táncolnak a többiek és elleshetsz pár mozdulatot :)
3/3 anonim válasza:
szia! sokáig én se tudtam, hogy táncoljak! de ha jobban megnézed, nagyon kevés ember "táncol" egy buliba. legtöbben csak a kezüket lóbálják egy kicsit, meg jobbra balra dőlnek :)
én is azt tudom javasolni, mint előttem valaki. kapcsold be otthon a zenét és gyakorolj! feel the rythim :D
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!