A Nyíregyházi Vasvári Pál Gimi vagy a Tokaji Ferenc Gimi a jobb? És a Kölcsey Gimi az jó? (Nyíregyháza)
Figyelt kérdés
2014. máj. 13. 17:29
1/8 anonim válasza:
Szia! Én VPG-s vagyok, nagyon szeretem, erős gimi az tény, de akaraterővel teljesen bírható.
A Tokijiról sajnos nem tudok mit írni.
A Kölcsey is jó suli a tanulás szempontjából, de sok a sznob, mindenki beképzelt. Tanulás terén egyforma a VPG-vel, csak itt mindenki teljesen barátságos és normális, nem mondom, hogy nincsenek nagyképűek, mert akad, de nem a suli 90%-a, mint a Kölcseyben.
2/8 anonim válasza:
már bocsánat, kedves válaszoló, de szerintem te vagy a beképzelt. Én Kölcsey-s vagyok, tényleg van pár beképzelt, de egyáltalán nem sok. Tanulás terén ti átlagosak vagytok, mi meg benne vagyunk a top 20-ba országosan. A tanárok nagyon jók, igaz, sokan elmennek, mert nem bírják általába hozzátok. Szerintem ne nagyonf ényezd az iskoládat, meg ne mondd, hogy nem lehet bírni azt a teljesen átlagos sulit, szerintem veled lehet a baj
3/8 anonim válasza:
Mint lehet látni, íme, itt mutatkoznak be a Kölcseysek. Nem fűzök hozzá inkább semmit, nem alacsonyodok le. :)
4/8 anonim válasza:
Ja, inkább még egy kérdés. Mi az, hogy a tanárok elmennek, mert sokan nem bírják? Ne viccelj már :D A tanári kar 90%-a már több évtizede az iskolában tanít, nem szoktak tanárok elmenni, max nők, ha szülnek, vagy nyugdíjba, és idén is jöttek tanárok. Szóval ennek nem igazán van alapja, jobbat találj ki.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2014. jún. 23. 19:36
7/8 anonim válasza:
A VPG teljesen atlagos. Egyetertek a kolcseyssel.
8/8 anonim válasza:
A VPG-be tényleg minden átlagos embert felvesznek, viszont a Kölcseyből egy ismerősöm elsőkként jutott be felvételi nélkül az ELTE-re, mivel ő tanult, és mivel ott tényleg jó a tanítás. Én még nem vagyok Kölcseys, de nagyon szeretnék az lenni. Ezeket a dolgokt pedig attól az ismerősömtől hallottam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!