Angol keringőt, hogy kell táncolni?
Sziasztok!
Angol keringőt kell tanulnunk de én nagyon el akadtam egy- két résznél. Nem tudtok linkelni egy olyan oldalt vagy videót ahol részletesen be van mutatva.
Nagyon FONTOS lenne.
Angol keringő nagyon limitált. Az alap négyzetlépés (helyben és haladásban előre-hátra) és jobb, illetve bal irányú keringést tartalmaz csak. Bal irány nehéz, azt nem szokták kezdőknél használni.
Ha mindenféle egyéb figurát vittetek bele, az már a koreográfus elképzelése és nem fogsz találni semmit róla interneten.
szia!
én tudok egy honlapot, ahol tanítanak angol keringőt lépésről-lépésre, katalógusból
itt a link:
a szépséghibája a dolognak, az , hogy angolul van és a videó megtekintéséhez regisztálnod kell...
én is angol keringőt tanítottam az osztályomnak szerintem nem nehéz tánc, ha nem a versenyfigurákat tanuljátok...
kb. 2 hónap alatt kész voltunk egy 1,5 perces koreográfiával(azért csak ennyi, mert utána jött még 1,5 perc cha-cha) sok sikert
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!