Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A sárga csekken az "egyéb...

A sárga csekken az "egyéb postai megjegyzés" és "befizetőazonosító" részhez mit kell írnom?

Figyelt kérdés

Parkolás miatt kaptam csekket, de ezekhez mit kell odaírnom?

Előre kis köszönöm

2014. máj. 12. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmit.
2014. máj. 12. 21:41
 2/4 A kérdező kommentje:
de miért?
2014. máj. 12. 21:42
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

A befizetőazonosító nélkül is odatalál a pénzed, nyugodj meg. Csak a neved és a címed legyen rajta, a megjegyzésben (jobbra fent) valószínűleg már szerepel valami szám, pl a rendszámod, vag valami ügyszám, de az is lehet, hogy nem. Biztos van valami leírás, azt kövesd.

A befizetőazonosítóba csak akkor kell valamit írni, ha már előre regisztrált ügyfél vagy, pl a gázműveknél vagy a vízműveknél. Akkor van egy számod, pl 98557773 és ez szerepel ott. Gyanítom, hogy a parkolótársaságnál nem vagy regisztrált ügyfél, tehát üresen kell hagyni.

Ne pánikolj és ne legyél funkcionális analfabéta.

2014. máj. 12. 22:46
 4/4 orton válasza:
68%
Ezen mi a funkcionálisan analfabétaság? Én is mikor csekket vettem a kezembe gondolkodtam mi a fene az.
2020. febr. 23. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!