Van olyan kérdés ezen az oldalon aminek a kommentjétől halálra nevettétek magatokat? :D
hát választól nem de egyszer volt valaki aki azt írta ki kérdésbe h tanyasi és fából(!) csinált vibrátort és a puncijába szálka ment(!!!!) na ettől lefordultam a székről és elrántottam magammmal a billentyűzetet ami fejbevágott.
És annyira röhögtem hogy majdnem lenyeltem 2 darab billentyűt ami kiesett a billentyűzetből
az első válaszoló nagyon vicces
LOL
mostanában volt olyan kérdés, 'hogy ördög nóra és ada állandóan csak nevetnek?'.. és az egyik válaszoló írta,hogy nem, valamikor biztos alszanak is.
lehet nem akkora poén,de én akkorát szakadtam rajta :"""DDDD
Hogy néz ki Dart Veder sisak nélkül? :D - kérdésre egyik válasz: Szájharmonikázik. (csak azok értik, akik látták ezt a haláli videót: [url= http://www.youtube.com/watch?v=fvv_Jy1kdY4&feature=related]i..
Miért van az, hogy szándékosan lepontozzák a másik válaszát? - Véletlen nem mindig szokott sikerülni
Könxvet akarok írni. Milyen témákat ajánlanátok hozzá? 11/F - a plüssállatkáid megtámadták a műanyag szupermenedet
Ez mit jelent magyarul? Two weeks into dating your mother
- két hét randevúzó az anyád.
Valamint ott van még a szokásos klasszikus, ami mindig beválik:
(random kérdés) Terhes lettem a barbie-babámtól, pedig mindketten húztunk óvszert, és holdtöltekor csináltuk! Mit csináljak???
Válasz: Rántottát. Azt könnyű.
...jó, szóval a link nem jött össze igazán...
...ez sem az... na még egyszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!