Mi a fene értelme van egy Converse tollnak ami kb 2000 ft?
Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 20:13
1/9 anonim válasza:
menő...
am sztem a konzervcipőnek sincs sok értelme, haverom megvette 20000ért és 1 hónap alatt tönkrement.
szerintem az nem más, mint egy sima kínai tornacipő egy márkajellel...
nekem jobban bejönnek a deszkáscipő márkák /dc, vanc, etnies/
pléboj toll is van 1500ért, de én ugyanúgy írok a 200 ft-ossal is :)
2/9 anonim válasza:
semmi...ezt hivják "parasztvakítás"-nak..és a cipő is egy sz@r..ennyi erővel veszek egy hosszu száru tornacipőt oszt' jolvan..egyáltalán nem menő..
3/9 anonim válasza:
Semmi értelme, csak a sok majom már nem tudja mivel vágjon fel mások előtt... szánalmasak.
4/9 anonim válasza:
jah az ilyeneket én se értem.főleg h toll..^o)
hát nekem még a legolcsóbb is megteszi arra h irjak vele pedig nekem is vannak márkás cuccaim azért:E
5/9 anonim válasza:
Semmi, ugyan az a tinta van benne, csak meg kell fizethi a márkát.
6/9 anonim válasza:
hogy a sznoboknak és a divatmániásoknak legyen mivel felvágniuk... ilyenek a converse füzetek is :D
7/9 anonim válasza:
Uhh én meg nem venném. XD
Igaz szeretem a Converse-t, de csak cipőt hordok. :D
8/9 anonim válasza:
a converse (nem akarok oltani ez kizárólag vélemény!) szeritem úri sz@r. bocs máshogy nemtok fogalmazi. sok haveromnak volt, ha nem veszel ötöt, haem mondjuk csak egyet és azt hordod két honapig, simán szétjön. Vegyetek inkább etnies vagy vans cipőt, sokkal szívósabbak. ha meg meleg van akkor papucsot :D
9/9 anonim válasza:
Tömören: SEMMI! Szerintem mindenki lesz@rja magasról hogy milyen tollal írsz, vegyél stabilo-t, mert az legalább eleve eh ez ért! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!