Volt már olyan veletek hogy este mentetek egyedül az utcán és belédkötött valaki vagy követet vagy ilyesmi?
Nekem már elég sok ien volt..és rádásul eléggé parázos vagyok :)
Nemrég jöttem haza este ...És nem messze a házunktól van egy pad ott mindig csövesek ülnek. Messziről látom gondoltam magamban jól van ezek nem bántanak midig itt vannak.De mikor közelebb értem akk meglátom h 3 nem napon barnult emberke :D
Az egyik elkezdett jönni felém megkérdezte van e cigim.. mondom nincs megyek tovább azt ott ordibáltak h itt lakok valahol meg szép vagyok meg stb..hát én ugy féltem..:D szal futottam hazáig :D
16L
Kort és nemet is irjatok :)
jahjj jo neked :)
énis szivesen laknék valami joo helyen ahol nincsenek ilyenek..
lehet h joo ötlet lenne.. :)
igen,8kilómétert gyalogoltam haza,mázli hogy a darkos korszakomban volt,miniszoknya bakancs neccharisnya fűző...meg hosszu kapucnis kabát...egy pasi követett kocsival (no közvilágitás,cigánynegyed közepe)kiabált hogy ne féljek hazavisz..mintha nem is láttam volna mentem tovább..aztán kis bekötöutakon elémvágott a kocsijával,megállt kiszállt és elállta az utam!hogy gyere cica hazaviszlek ne félj nemlesz bajod...ránevettem és rámorogtam...erre beszállt a kocsijába és úgy követett végig.egyszer meguntam és eléálltam és a kapucni alól néztem...ott álltam a kocsival szemben és néztük egymást...aztán elhúzott...azért dobogott a szivem...
másik eset:részeg cigány csávó jött velem szemben és meg akarta fogni a mellem,berugtam az árokba és megtapostam---vigyázz magadra!gázspré és boxer vagy acélbetétes!17/L
uhh ez durva :|
te is vigyázz magadra :) mondjuk az joh ha acélbetétest hordasz akkor mindenkit lerugsz :D
énis nagyon félős vagyok szal este nemis merek nagyon egyedül sétálgatni.:D
még szerencsére nem törént velem semmi ilyen oO
hol lehet venni paprika-sray-t?:O
történt, nem egyszer.
általában nekem is a "Van cigid?" kérdéssel kezdődik és akkor jönnek a többi kérdések, beszólások, eléggé futni szoktam olyankor, nem hiszem hogy vagyok olyan erős, hogy megvédjem magam 3 "rétinéger" ellen... :/ Inkább futok vagy nem szólok vissza, nem válaszolok, mintha nem is hallanám.(Fehér emberekkel ugyanez a helyzet)...
Szomorú.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!