Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Volt már olyan veletek hogy...

Volt már olyan veletek hogy este mentetek egyedül az utcán és belédkötött valaki vagy követet vagy ilyesmi?

Figyelt kérdés

Nekem már elég sok ien volt..és rádásul eléggé parázos vagyok :)

Nemrég jöttem haza este ...És nem messze a házunktól van egy pad ott mindig csövesek ülnek. Messziről látom gondoltam magamban jól van ezek nem bántanak midig itt vannak.De mikor közelebb értem akk meglátom h 3 nem napon barnult emberke :D

Az egyik elkezdett jönni felém megkérdezte van e cigim.. mondom nincs megyek tovább azt ott ordibáltak h itt lakok valahol meg szép vagyok meg stb..hát én ugy féltem..:D szal futottam hazáig :D

16L

Kort és nemet is irjatok :)

2009. dec. 27. 20:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Uhhhh... Én egy istenhátamögötti faluban lakom, itt nincsenek ilyenek. De én a helyedben beszereznék egy paprika-sray-t.
2009. dec. 27. 20:21
 2/10 A kérdező kommentje:

jahjj jo neked :)

énis szivesen laknék valami joo helyen ahol nincsenek ilyenek..

lehet h joo ötlet lenne.. :)

2009. dec. 27. 20:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

igen,8kilómétert gyalogoltam haza,mázli hogy a darkos korszakomban volt,miniszoknya bakancs neccharisnya fűző...meg hosszu kapucnis kabát...egy pasi követett kocsival (no közvilágitás,cigánynegyed közepe)kiabált hogy ne féljek hazavisz..mintha nem is láttam volna mentem tovább..aztán kis bekötöutakon elémvágott a kocsijával,megállt kiszállt és elállta az utam!hogy gyere cica hazaviszlek ne félj nemlesz bajod...ránevettem és rámorogtam...erre beszállt a kocsijába és úgy követett végig.egyszer meguntam és eléálltam és a kapucni alól néztem...ott álltam a kocsival szemben és néztük egymást...aztán elhúzott...azért dobogott a szivem...

másik eset:részeg cigány csávó jött velem szemben és meg akarta fogni a mellem,berugtam az árokba és megtapostam---vigyázz magadra!gázspré és boxer vagy acélbetétes!17/L

2009. dec. 27. 20:28
 4/10 A kérdező kommentje:

uhh ez durva :|

te is vigyázz magadra :) mondjuk az joh ha acélbetétest hordasz akkor mindenkit lerugsz :D

2009. dec. 27. 20:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

énis nagyon félős vagyok szal este nemis merek nagyon egyedül sétálgatni.:D

még szerencsére nem törént velem semmi ilyen oO

hol lehet venni paprika-sray-t?:O

2009. dec. 27. 20:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát,először kilencévesen jött oda hozzám egy szatír,hogy láttam-e már a jancsibohócot?Elrohantam,osztálytársam a hülye meg elment vele,de nem lett baj,elengedte,de rendőrség nem kapta el.Aztán 15 voltam,amikor cigányok lefogtak a vonaton,nem sokon múlott,hogy megerőszakoljanak.Azóta rendszeresen megtalálnak szatírok,csövesek,részegek.Múltkor azzal jött oda hozzám egy faszi,hogy hol lehet itt vibrátort venni?(Értsd:Kisvárosban lakom,itt bármit akarsz venni Pestre kell menni,nem még vibrátort...)Hát ez az én formám....
2009. dec. 27. 21:56
 7/10 anonim ***** válasza:
hopp,lemaradt 18/L
2009. dec. 27. 21:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

történt, nem egyszer.

általában nekem is a "Van cigid?" kérdéssel kezdődik és akkor jönnek a többi kérdések, beszólások, eléggé futni szoktam olyankor, nem hiszem hogy vagyok olyan erős, hogy megvédjem magam 3 "rétinéger" ellen... :/ Inkább futok vagy nem szólok vissza, nem válaszolok, mintha nem is hallanám.(Fehér emberekkel ugyanez a helyzet)...

Szomorú.

16/L

2009. dec. 28. 13:28
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer velem is történ hasonló dolog a városban péntek este mikor egy borozóból tértem ki, indultam hazafelé és belém kötött két feka csávó.Nem hazudok be voltam rezelve mint állat cigit kértek tőlem is de azt mondtam nekik nem dohányzom, de nem hitték el utána pénzt kértek tőlem, hogy tudjanak venni.De nem tudtam nekik adni.Mire az egyik nekem esett, nem értettem az okát, hirtelen elkattant az agyam és be**sztam neki kettőt-hármatt, védekező mehanizmusként mire a másik futásnak eredt.Nem futottam utána viszont fejbe basz**m egy kővel :)Remélen nem felejtenek el!Elég nyálas képű vagyok de a külső néha csal.Én is meglepődtem magamon.Azt hitték könnyű préda leszek, de tévedtek.Ezzel azt akarom mondani nem kell berezelni, légy kemény és magabiztos!
2010. jan. 23. 23:15
 10/10 anonim ***** válasza:
:)) Nekem szerencsére még nem volt ilyen eseteim,de nem semmi, respect csajok én mindig attól félek ha esetleg megtámadnak és behúzok náluk egyet, hogy nem leszek elég erős :$
2010. júl. 27. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!