Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miket lehet tenni csakrával?...

Miket lehet tenni csakrával? Hogyan kell használni?

Figyelt kérdés

A neten nem találtam semmi használhatót. :S Igaz, hogy ha használunk csakrát pl.: lehet a falon futni stb.? (Naruto Fan vagyok de nem pont olyanokra gondolok ami ott van, csak azokról.)Egyik ismerősöm tudja, hogyan kell használni, de messze lakik innét, ő szerinte így kell használni a csakrát: Gondoljunk valamire amit meg akarunk tenni, csukjuk be a szemünket és koncentráljunk, amikor kinyitjuk csak arra gondoljunk, hogy meg tudjuk csinálni és csináljuk.(Nálam ez nem működött) Valami ilyesmi a módszere?

Előre is köszönök minden választ! :D

17/L

2009. dec. 27. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Ja persze..az ismerősöd hazudik. Az ember mindenre képes,ha igazán elhiszi. De ezt nem lehet csak nagyon nehezen elérni. (Pl. ha el is hiszem,hogy tudok repülni, a tudat alattim úgyis azt mondja,hogy nem..tehát nem fog menni.) Szerintem csak pár tibeti jógi tudja ezeket megtanulni,és hosszú évtizedek alatt, szigorú meditációval,és nyugodt élettel. Elvileg a Dalai-Láma teleportálni is tud..bár nem láttam még.:)
2009. dec. 27. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:

"Igaz, hogy ha használunk csakrát pl.: lehet a falon futni stb.?"

nem nem igaz. hiába hiszel magadban és abban hogy meg tudsz tenni valamit ha az ellenkezik a fizika törvényeivel.

2009. dec. 27. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, azért lehet, hogy sok minden sikerül, ha bebeszéled magadnak, de az, ami fizikai törvényekbe ütközik, az soha sem fog sikerülni.
2009. dec. 27. 19:12
 4/5 anonim ***** válasza:
nos... talán álmodban sikerülhet....
2009. dec. 27. 19:39
 5/5 anonim válasza:
ÉN IS A NARUTO MIATT ÉRDEKLŐDÖM XD
2016. aug. 27. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!