Tök jó.Mi még a barátnőimmel meg a fiú haverjaimmal szoktunk ilyenekkel szórakozni.Tudakozó és társai.Köszi a válaszokat.13/L
2009. dec. 28. 13:30
12/33 anonim válasza:
Én egyszer az osztálytársamat felhívtam,hogy van egy fél millás számlája és ki kellene fizetni. Szóltam neki,hogy adja ide az apját,(még szólt is hogy: Apaaa!)és másnap megkapja a csekket.
Még el is hitte! XD
Ez kb 11évesen volt!
2009. dec. 30. 15:44
13/33 anonim válasza:
igen szoktam. Mindig ismerősöket hivkm fel akik ha meg is változtatom a hangom, biztos nem ismerik meg! Általában mindig találkozót beszélek meg és persze soha nem megyek el.
Ja is rejtett számmal hivom fel :D
2009. dec. 30. 18:31
14/33 anonim válasza:
Én már vagy 3 éves csináltam utoljára az egyik barátommal. Találomra hívogattunk számokat. Már nem sokra emlékszem. De volt egy olyan hogy azt mondtuk, hogy elveszett az aranyhalam és nem tudom hogy hol van, nem látta??? Meg a tanáromat is felhívtuk de nem jött rá hogy én vagyok :) Meg volt olyan is, hogy ilyen hülye könyvcímeket találtunk ki,és felhívtunk valakit, hogy ő rendelte-e meg az xy könyvet... Mindenfélét csináltunk.. Sosem derült ki, csak mi tudjuk.. :XD
2009. dec. 30. 18:33
15/33 anonim válasza:
ezek mind naon jo ötletek, és én is itt a gép előtt halálra röhögtem magamat. és is egy csomót betyárkodtam. mindig a hibabejelentőt felhívtuk egy utcai vezetékesből, és bemondtuk hogy elromlott a telefon!!! HaHaHa! LOL! az egyik barátom a tudakozótól azt kérdezete, h hány lufi van a világon és elkezdte megszámolni!
2009. dec. 30. 18:42
16/33 anonim válasza:
OFF: Miért kellett lepontozni? Szerintem rendesen válaszoltam a kérdésre.
(Én vagyok az APEH-os - műfogsoros)
2009. dec. 30. 18:51
17/33 anonim válasza:
mi találomra írtunk számot, és ha felvette kisgyerekes hangon énekeltünk valami szépet, aztán kiabáltuk hogy tedd le jön az óvó néni...
Vagy Luther, én nem hittem hogy képes leszel erre!
2009. dec. 30. 19:13
18/33 anonim válasza:
mi cseten szoktunk számokat kéregetni...
aki meg olyan hülye h megadja, az megérdemli a szívatást:D
2009. dec. 30. 19:25
19/33 anonim válasza:
HELÓ! Natasa vagyok. Vagy olyan szerencsés, hogy a rádió 1 téged sorsolt ki az erotikus telefonszex előadásomra. Három közül választhatsz. Dögös dugás? Tangaszagató? Vagy talán az Orgazmus a rózsák között?
2009. dec. 30. 19:44
20/33 anonim válasza:
Legalább ha lepontozod(/lepontozzátok) tovább a hozzászólásomat, meg azt is, amiben NORMÁLISAN megkérdeztem, hogy miért tettétek, akkor legyen annyi pofád/pofátok, hogy elmondjátok, hogy miért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!