Mitől jó a cigi, miért szívják olyan sokan?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy bárkit megkérdezzek mindenki asztmondja nem is jó.Gondolom azért nehogy énis cigizzek de ez nem fog előfordulni.De mien az íze,mit érezztek ha szívjátok?Nagyon nehéz róla leszokni?lehet értelmetlen de én kiváncsi vagyok2009. dec. 27. 14:33
1/7 anonim válasza:
Mert ez egyfajta drog. Én is kipróbáltam, de nincs rá szükségem.
2/7 anonim válasza:
mint minden függőséget okozó drognál, a ciginél se lehet leírni hogy milyen érzést okoz, inkább azt, hogy milyen hiánytüneteket.
amúgy az íze nyilván pocsék, ha megkóstolok egy más fajtát, mint amihez hozzá vagyok szokva, mindegy milyet, az íze inkább a ragasztóval kevert égő tarlóéra emlékeztet.
3/7 anonim válasza:
Szal. A cigi egyáltalán nem jó, de van aki ennek ellenére még is szívja...gondolom ezt már sokan elmondták neked ezért nem ragozom tovább......amikor én először kipróbáltam azt gondoltam ez egész tűrhető... mivel nem akarom, hogy tüdőrákom legyen ezért a leggyengébbeket kezdtem el szívni....igazából ez összehozza az embereket, mert ha sokan vagytok együtt akkor jót dumáltok meg minden.... én sem akarok rászokni de amikor szívod hirtelen menőnek érzed magad ( és egyben hülyének is) de ne feledd el: nem ez a menőség ára.......
4/7 anonim válasza:
Igen, nehéz leszokni ha valakinek semmi akarata. A legtöbb ember pedig ilyen. Én 10 év után szoktam le, mert olyan büdös voltam mindig mint valami kocsmatöltelék.
Sokan még mindig elhiszik hogy megnyugtatja őket meg minden, de ennek pont az ellentéte igaz. A fiatalok meg ettől hiszik nagynak, menőnek magukat, de inkább csak nevetségesek.
5/7 anonim válasza:
Engem megnyugtat. Nem tudom miért, lehet, bebeszélem magamnak.
6/7 anonim válasza:
a dohányzás kategóriában kb 100ilyen kérdés van.
7/7 A kérdező kommentje:
már 1O1
2009. dec. 27. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!