Középiskolába milyen táskát ajánlanátok?
Jövőre szakközépiskolába fogok járni (busszal) és nem tudom, hogy milyen táskát vegyek. Olyan táskát szeretnék ami nem ciki és praktikus kb. 5000-20000Ft ár körül, ha tudtok esetleg linket küldeni azt megköszönném. Ja és arról is írhattok véleményt, hogy szerintetek buszos utazáskor a háti vagy az oldaltáska jobb-e.
14/L
Az enyém kb. ilyen. Minden elfér benne csak az a gond van vele hogyha teljesen megpakolom egy idő után elfárad és megfájdul a vállam (az első két hetemre is jellemző volt.
Szerintem buszon is praktikus megy egyszerűen csak leülsz és az ölödbe teszed. (nem telyesen ilyen de majdnem)
#4 én is ezért gondolkodok ilyen táskákban, mert szerintem is a buszon azért könnyebb ilyet cipelni mint nagy hátitáskát...
az a kérdésem lenne, hogy honnan lehet beszerezni legolcsóbban egy ilyen táskát és mennyiért? Meg, hogy mennyire tartós, és kb. hány évig bírja az átlag terhelés mellett?
Köszönöm a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!