Szerintetek szép név a Krisztina?
Figyelt kérdés
ha igen miért ha nem miért?2009. dec. 26. 20:01
1/10 anonim válasza:
Nem tetszik... talán a jelentése miatt.
3/10 anonim válasza:
Nekem van egy Krisztina nevű ismerősöm. Nagyon idegesítő :D Utálom. Talán ezért nem tetszik a név. De amúgy sem tetszene szerintem, nekem olyan fura...
4/10 anonim válasza:
Muszáj ilyen kérdésekkel teleírkálni az oldalt?
5/10 anonim válasza:
Engem azóta irritál ez a név, amióta láttam egy epizódot a Mézga családból.
Egyébként kedves első válaszoló, elárulnád a jelentését?
6/10 anonim válasza:
Jelentése: Krisztushoz tartozó, keresztény. Az én lányom nem a jelentése miatt kapta ezt a nevet, hanem Greta Garbo főszereplésével készült "Krisztina királynő" c. film miatt. "Greta Garbo egyik legjelentősebb és legkedveltebb hangosfilmszerepe volt a legendás svéd királynő megformálása. Krisztina a 17. századi Európa legműveltebb asszonya volt, ellenezte a háborút, és nem akart utódot adni hazájának. Svédország azonban ekkor állt európai politikai és katonai hatalma csúcspontján, ezért az udvari körök lemondásra kényszerítették a királynőt. Salka Viertel osztrák írónő forgatókönyve a közönségnek íródott: álruha, spanyol szerető, svéd hómezők, udvari intrikák, párbajok színesítik a cselekményt."
7/10 anonim válasza:
Nekem tetszik! Nagyonis! :D
Azért mert ismerek egy ilyen nevű lányt, aki nagyon szimpatikus! ^^
15/F
9/10 anonim válasza:
nekem nem tetszik egy régebbi élmény miatt.... de nekem nagyon tetszik az Izabella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!