Valaki segítene megírni ezt a kevéske ismertető szöveget rólam Angolul? Hogyan lehetne átírni, hogy kevesebb és érthetőbb legyen? (Instagramra kellene hogy megismerhessenek. )
Egy kis ismertető rólam.
H.... Ádám a nevem. 13 éves vagyok és Székesfehérváron lakok. Szeretem a rock zenét, sok együttes van amit naponta hallgatok. (Dragonforce, Manowar, Tankcsapda, Depresszió, Guns N' Roses, Amon Amarth, Green day, skillet, Accept, AC/DC, Alice Cooper, Children of Bodom) Tehát a zenei érdeklődésem elég tág. Hangszereken is játszok ( Elektromos gitár, akusztikus gitár és egy kicsit zongorázni is tudok )
A hobbim pedig a fotózás. Lassan már egy éve, hogy belekezdtem ebbe az érdekes és mulatságos foglalkozásba. Az egészet telefonnal kezdtem és 10 hónapon keresztül azzal fotóztam. Pár hete sikerült befektetnem egy fényképezőgépbe és azóta azzal fotózom. Későbbiekben szeretnék ezzel foglalkozni. Ezek mellett minden számítástechnikai dolog érdekel, szeretek kütyüket szerelni-javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!