Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha egy nagy senkine...

Mit tegyek ha egy nagy senkinek semminek érzem magamat!?

Figyelt kérdés

sokat gondolkozok azon ,hogy már nagyon megkelne halnom.

számtalan állásra leadtam de nagyon az van az egyenlőségjel után ,hogy mivel nincs protekcióm és egy szerencsétlen dupla 0-a vagyok dögöljek meg mindig itthon ülök unatkozok.

#útkeresés #tervezes.
2014. máj. 4. 18:56
 1/6 A kérdező kommentje:
nagyon sokat gondolkozok az elmúláson meg túl érzékeny is vagyok magamnak való nem nagyon szeretek emberek közé járni,menni.meg sokat is bántottak iskolai közegekbe a felnőttekbe is csalódtam gondolom nem kell megindokolnom miért ábrándultam ki és mind a mai napig és még fogokis kiábrándulni az emberekből.
2014. máj. 4. 18:58
 2/6 Fulár válasza:
Ezek az érzések bármelyikünket elérhetik!Sajnos sokunknak nem olyan az élete mint amilyennek lennie kellene.Nézz körül a világban.Mintha csak élve rohadna szét.Az őszinte emberi értékek eltünőben vannak.De bármilyen okádék szar is néha minden nem szabad föladni!Tolni kell tovább!Erről az egészről nem te tehetsz!Hanem ez a mocsok önmagából kifordult világ.
2014. máj. 6. 15:49
 3/6 A kérdező kommentje:

köszönöm az ön válaszadását. de ez mind engem nem motivál pozitívan.

A másik meg az ,hogy vannak egészségügyi problémáim is pajzsmirigy alulműködés reflux emésztési probléma, magas vérnyomás magas pulzussal-keringés zavar hideg kezek lábak.

a fent említettek mind a stressztől görcsösségtől idegből vannak.

2014. máj. 6. 16:11
 4/6 Fulár válasza:

Szerintem tegeződjünk ha nem gond!

Én mindezek ellenére még ismeretlenül és látatlanban is azt mondom,hogy te egy értékes ember vagy!

Nem akarok saját magammal példálózni de egy kalap szart sem ér az életem de akkor is megyek tovább ha beledöglök!

Sajnos arra nincs bevált recept,hogy,hogy másszunk ki a szarból.Ez mindenkinek a saját harca.

2014. máj. 7. 06:35
 5/6 A kérdező kommentje:

kösz a tegeződést te fiú vagy vagy lány hányéves vagy!?

mivel foglalkozol!? hol élsz!?

2014. máj. 7. 18:44
 6/6 Fulár válasza:
100%
Fiú.31 év.Nyergesújfalu.(Komárom -Esztergom megye)És egyszerű gyári munkás vagyok.És sajnos azt kell mondanom,hogy elég szerény körülmények között élek hónapról hónapra.A problémáim legfőbb forrása az anyagiak.Meg persze ezen kívül is van gebasz bőven de próbálok mindenkor erős maradni.Mert egyszerűen muszáj!
2014. máj. 9. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!